Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcęwiedzieć1

Kolagen naturalny opinie

Polecane posty

Gość chcęwiedzieć1

Czy kolagen naturalny rzeczywiście działa? czytałam o nim sporo w internecie i noszę się z zamiarem zamówienia, czy ktoś może stosuje kolagen naturalny?

Gość MikBarbara
ja kupuję kolagen na stronie http://colagen.info i jestem zadowolona. Wiadomo, że na efekty trzeba trochę poczekać, ale po 2-3 tygodniach widać zmiany. warto kupować tylko z zaufanych miejsc, żeby nie natknąć się na podróbki

Gość gość
Naprawdę myślisz, że ktoś da się złapać na ten spam. Mało inteligentne...

Gość panterkaiza
dużo dobrego słyszałam o kolagenie i jest w coraz większej ilości kosmetyków, niestety kosmetyki z kolagenem, tym prawdziwym, pozyskiwanym ze skóry ryb słodkowodnych są dosyć kosztowne

Gość chcęwiedzieć1
dziękuję za wasze wypowiedzi, gość, jedyna wypowiedź z serii spam jest twoja, bo nie dotyczy dyskusji

Gość gość
moja ciotka stosowała, ale jej to chyba nic nie pomoże

Gość gość
Ja stosuję kolagen morski . Wzmocniłam sobie paznokcie już nie są tak łamliwe jak miałam, oraz włosy.

Gość gość
Wzmacniam stawy biorąc kolagen morski. Wiek ,waga i wykonywana bardzo ciężka praca fizyczna w młodości doprowadziły do tego że miałem problemy z chodzeniem.Teraz jest dużo lepiej w kolanach nie trzeszczy . Polecam

Gość Malgorzata_p
ja od jakiegos czasu przyjmuje colagen colvita (naturalny). tak wiec wzmacniam, odmladzam sie od srodka. dodatkowo pomyslalam, ze warto odmlodzic sie tez od zewnatrz. colvita jest strasznie droga, wiec chcialam sprobowac czegos tanszego co posiada równie duzo dobrych opinii. znalazlam linie mineral beauty system. oprocz sporej ilosci koolagenu maja w skladzie mineraly z morza martwego. a wiadomo ze te mineraly, blotko z tego morza ma slynne dzialanie lecznicze. cala serie udalo mi sie znalezc na stronie http://www.przystanekpiekno.pl/1111009025-linia-kolagenowa wygodnie bo przynajmniej jedna przesylka.

Gość gość
Kupiłam ostatnio kolagen morski w sklepie internetowym 90 kap.kosztowało 39 zł .W dziennej porcji jest 600 mg. Z opinii mojej znajomej która bardzo sobie chwaliła postanowiłam również spróbować.

Gość kejti35
oo, no to faktycznie niedorogo. moze i ja sprobuje. a jaka to firmA? ja uzywalam tez kosmetykow z kolagenem, i musze przyznac ze to bardzo fajna sprawa. Malgorzata - weszlam na strone przystanekpiekno.pl o ktorej piszesz i musze ci przyznac racje. Te kosmetyki zapowiadaja sie obiecujaco. poczytalam o nich w google. postanowilam zamowic narazie krem na dzien i pod oczy.

Gość gość
Pełna nazwa to marine kolagen firmy alter medica

Gość echini
ja przetestowalam tabletki colvite, dosc dlugo, bralam na twarz ale nie widzialam efektu,ale chyba przerzuce sie na kremy, i tez trzeba czytac etykiety bo czasem tego koleganu jest co kot naplakal a placimy za zwykly krem, to co ja u znajomej wyczytalam na etykiecie kremu z Mineral Beauty system, jest go dosc sporo, doatkowo jakies mineraly ma itp. takze sklad bardzo fajny, cena tez, ona go na necie kupuje nie wiem gdzie, ale ja znalazlam ta firme na przystanekpiekno.pl, grunt to wydaje mi sie wczesnie zaczac uzywc takie rzeczy a nie na starość :)

Gość fanka_poranka
zamowilam to cudenko na przystanekpiekno.pl o ktorych piszecie... no i co? uzywam dwa dni, wiec niewiele moge powiedziec ale ja jestem, zchwycona konsystencja i szybkoscia wchlanianai sie tego kremu! no cos niesamowitego.taki..hm...lekki ale czuc ze nawilza i napina. no jak dla mie ktos kto ceni sobie nature i chce miec krem dający efekty - powinien wyprobowac. ja w kazdym badz razie dziekuje za polecenie! mam chec na powiększenie serii o kolejne kremy!

Gość gość
na mnie bardziej działa jak zjem więcej galaretek i żelatyny w różnej postaci

Gość gość
wsadź se w tyłek tą reklamę i ten kolagen który gówno daje

Gość ba_rakuda
ja sama uzywam kremu z mineral beauty system tego naturalnego z kolegenem i łykam colvite. jestem zadowolona z rezultatow, widze napiecie skory duzo wieksze niz bez tej kolegenowe kuracji. wiec zdecydowanie jestem za tym, ze to cos daje!

Gość martyyyyyna
Krem naprawdę działa poczytaj na stronce: www.czasnakolagen.pl

Gość gość
też to samo robię

Gość gość
Czy to prawda, ze trzeba brac dziennie okolo 8000 mg kolagenu dziennie aby byl skuteczny?

Gość gość
Kolanen działa tylko gdy się go wprowadzi pod skórę czy jakoś tak czytałam a to jest możliwe tylko w salonie samodzielne kremownie nic nie daje ! To tylko reklamy!

Gość gość
Zgadzam się z gościem z 12.08.13

Gość gość
Kolagen ze skór ryb morskich mam na mysli konkretny produkt....Marine Collagen...:))...;)) jest związkiem, którego cząsteczki są mniejsze niż cząsteczki kolagenu pochodzenia zwierzęcego, dlatego jego działanie jest dużo bardziej efektywniejsze.

Gość gość
Kupiłam ostatnio kapsułki nawilżajace, które maja w składzie naturalny kolagen z ryb morskich a oprócz tego olej z kiełków pszenicy - My skin Moisturizer - polecila mi moja kosmetolog. Cena to 38 zł, a wystarcza na 30 dni, wiec myslę ze cena jest przystępna. Co najważniejsze nie są chińskie tylko produkowane w Wielkiej Brytanii.

Gość gość
W pewnym momencie tak mnie stawy zaczęły boleć, że sam zacząłem szukać jakiś suplementów. Żona mi znalazła kolagen Pure Collagen i pomaga. Obciążenia na siłowni mam dość duże, a jeszcze co 2 dzień wychodzę pobiegać, więc prędzej czy później stawy musiały ucierpieć. W opakowaniu jest 100 sztuk, ja jak ostatnio kupowałem to wziąłem od razu 3 paczki bo taniej wyszło. Jedną od razu żona przechwyciła na zmarszczki. Zamawiamy przez stronę noblemedica.pl. Nie wiem czy sprzedają to gdzieś indziej też, ale tutaj na pewno mają oryginalny i też dość szybko dosyłają.

Gość jablonskajoanna
Oczywiście , że pomaga,ale trzeba przetestować wiele by znaleźć ten wartościowy ! Na skórę, wosy, paznokcie jak również wzmacnia to co ważne od środka. Bardzo długi czas męczyłam sie z zmiękczoną kostką stawową w kolanie. Po wielu poszukiwaniach odnalzłam swojego ulubieńca od: http://www.proto-col.pl/ <3

Gość gość
Ja dzisiaj zakupiłam Protein World Beauty Blend & Collagen. Koszt około 125zl za opakowanie ale jedna miarka zawiera zawiera właśnie 7000g Marine collagen, 70g witaminy C, 0.5g biotyny, 18g żelaza, 1.5g miedzi, 540g lizyny, 540 proliny, 800g MSM, 560g krzemionki z bambusa i 300g kwasu hialuronowego. Więc myślę że cena dość optymalna biorąc pod uwagę zawartość. Ocenie dogłębnie za miesiąc. Smak malinowy.

Gość EwelinaKO

Ja swoją przygodę zacęłam z kollagen beauty - profesjonalny kollagen do picia - stostuję od dłuższego czasu i robi cuda

Gość Mandarynkaa

pełna zgoda jeżeli chodzi o ten kolagen od DH, działa naprawdę - widać że cera się poprawia