Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcęwiedzieć1

Kolagen naturalny opinie

Polecane posty

Gość Vammata

Kollagen beauty wygrywa w kwestii naturalnych kolagenów, dla mnie osobiście nie ma żadnego innego wyboru. https://www.jestrudo.pl/kolagen-do-picia-czy-dziala-ile-trwa-kuracja-jak-smakuje/ stąd się o nim dowiedziałam

Gość KASANDra
Dnia 27.03.2019 o 20:57, Gość Vammata napisał:

Kollagen beauty wygrywa w kwestii naturalnych kolagenów, dla mnie osobiście nie ma żadnego innego wyboru. https://www.jestrudo.pl/kolagen-do-picia-czy-dziala-ile-trwa-kuracja-jak-smakuje/ stąd się o nim dowiedziałam

Też m.in tutaj przeczytałam. Efekty już powolutku widać a stosuje ok 2 miesiące. Skóra jest jędrniejsza i smak też jest ok, wiadomo, że to nie jest sok owocowy ale nie ma tragedii. 

Gość miko
Dnia 15.04.2019 o 10:47, Gość KASANDra napisał:

Też m.in tutaj przeczytałam. Efekty już powolutku widać a stosuje ok 2 miesiące. Skóra jest jędrniejsza i smak też jest ok, wiadomo, że to nie jest sok owocowy ale nie ma tragedii. 

I ile taką kurację trzeba mniej więcej stosować?

Gość Jgna
Dnia 19.04.2019 o 15:36, Gość miko napisał:

I ile taką kurację trzeba mniej więcej stosować?

Efekty pierwsze mogłam zauważyć po dwóch-trzech miesiącach już.

Kolagen działa naprawdę i ja jestem tego osobistym potwierdzeniem 😉 . Całe życie miałam problemy z bardzo, bardzo suchą skórą. Stosowałam rożne preparaty, leki, kremy. Część z nich pomagała, ale tylko na chwilę. Na Pure Collagen Cream od NOBLE MEDICA  trafiłam przypadkowo, czytając o nim na forum. Aktualnie jest to mój najlepszy krem, bez którego nie wyobrażam sobie funkcjonowania. Moja skóra jest odpowiednio nawilżona, wygląda ładnie, zmarszczki mniej widać. Polecam ten produkt każdemu.