Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co robią dla was wasi faceci?

Polecane posty

Gość gość

napiszcie, nawet jakieś małe rzeczy.

Właśnie podszedł i oblizał mi twarz i włosy żebym się uśmiechnęła. ;)

Gość takiii dobry
co tydzień przemierza wiele km żeby chociaż na chwilę mnie zobaczyć.

Gość gość
Wystarczy że mnie obejmie a ja już się uśmiecham. Lubi mi sprawiać przyjemności. Mówi ,,kocham Cię". Ostatnio poszedł po moją ulubioną czekoladę gdy miałam złe dni.

Gość largo con morte
robi mi artystyczny nielad na glowie :D

Gość gość
Gdy zostałam zgwałcona wiele lat temu został u mego boku i wspierał mnie. Gdy poroniłam nasze pierwsze dziecko nadal był przy mnie i mnie wspierał. Gdy wykryli u mnie guz trwał przy mnie mimo, że rokowania nie były najlepsze. Teraz od kilku lat jestem wdową po nim. Zawsze Jego będę pamiętać, spokojny, czuły, rodzinny mężczyzna bez prawa jazdy. Gdy się poznaliśmy w czasach studenckich kiedy mówiłam koleżankom, że jestem z chłopakiem co nie ma prawa jazdy mówiły bym go rzuciła, że facet bez prawka to nie facet a to właśnie ten "nie facet" dał mi siłę i nadzieję na lepsze jutro. PS. chyba nie masz nic przeciwko, że napiszę o przeszłości?

Gość gość
blondynki mogłyby rzecz: Faceci myślą za nas. :P

Gość Beruthiel
Do Moorland: to chyba nie był facet, tylko pies płci męskiej :-D, hihi

Facet z poczuciem humoru :) A skoro już wymieniamy się uprzejmościami, to jakiej rasy suka robi "hihi" zamiast "hauhau" ?

Gość gość
Moorland ostro :classic_cool:

Kupuje kwiaty i zabiera czasem na kolacje lub do kina. Wozi mnie wszedzie gdzie potrzebuje, gotuje dla mnie jak znajdzie czas i zabiera na zjazdy motorowe i na wspolne imprezy. Oj robi wiele :-)

Biest - teraz jak wspomniałaś o gotowaniu. Niedawno prowadziliśmy ze znajomymi taką rozmowę o zmieniających się "rolach w związku". Podsumowanie było taki, że teraz mężczyźni właściwie reklamują się gotowaniem i bardzo "modne" stało się zapraszanie na własnoręcznie zrobiony obiad. Kiedyś mężczyzna mówił "patrz, umiem upolować obiad!" teraz mówi "patrz, umiem ugotować!" :D

nie tylko Moorland jest lizana po twarzy, jakkolwiek to brzmi. Moj facet tez nie ma prawa jazdy ale ja na to nie patrze

Kupuje mi na festiwalach świecące bransoletki.

Chociaż tyle :) Ja uparcie odmawiam gotowania, póki co tylko on gotuje, ja najwyżej pomagam :D

Gość Fieoroda
Lizanie jest fajne. Lubię czasem polizać fiuuta naszemu psu

Gość paniteodora
1. tuli, przytula, wtula długo i mocno zawsze przed zasnieciem i zawsze po przebudzeniu 2. codziennie mówi, jak bardzo mnie kocha 3. zachwyca sie wszystkim we mnie, choc daleko mi do ideału 4. prawi komplementy na temat kazdej częsci mojego ciała i osobowości 5. robi kawe i sniadanie 6. kiedy spędzamy razem dzien, gotuje dla mnie, a kiedy ja chce gotowa, on chce mi pomagac:) 7. jezdzi ze mna, gdzie tylko mam ochotę, np jutro jedziemy na 3 dni na Jure krak.częstoch. 8.czyta mi na głos 9. przynosi kazdy film, jaki ja chce obejrzec, albo jesli uwaza, ze film mi się spodoba 10. robi wszystko, o co go poproszę 11.odkurza i zmywa u mnie nie proszony-sam sie zabiera 12. pomaga moim rodzicom 13. zabiera mnie do swoich rodziców i dziadków 14. walczył o mnie bardzo, kiedy mielismy kryzys i odeszłam 15.zawsze bierze mnie za reke, nawet, gdy idziemy tylko do osiedlowego sklepiku 16.zajmuje się moim samochodem-myje, jezdi na przeglad, zmienia opony, odkurza 17. dzis poznał mnie ze soim 6letnim synkiem, choc nalegal na t juz od pół roku(jest po rozwodzie 3 lata) 18. jest ode mnie młodszt 6 lat, kocham go, niedługo ślub:) 19własciwie nigdy mi niczego nie odmówił:) Długo na niego czekałam i wszystkim Wam dziewczyny zycze takiego mezczyzny:)

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] paniteodora Długo na niego czekałam i wszystkim Wam dziewczyny zycze takiego mezczyznyusmiech.gif xxxx Spokojnie znajdzie się chętna by Ci go odbić :P