Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzwonić, pisać czy czekać????

Co robić? Pilne. Dzwonić, pisać czy czekać?

Polecane posty

Gość dzwonić, pisać czy czekać????

Mieszkamy z rodzicami, mamy 3 latka. Wczoraj w południe pokłóciliśmy się z mężem (pierwszy raz tak na ostro). Wygarnęłam mężowi wszystko co mi leżało na duszy, powiedziałam Mu że w domu nic nie robi i ma nas w d***e. Powiedział że jedzie do swoich rodziców (100 km od naszego miejsca zamieszkania). Nie odezwał się do tej pory . Jak wychodził, powiedział, że wróci dzisiaj wieczorem albo jutro po pracy. Jeszcze Go nie ma, co robić? Dzwonić, pisać czy czekać?

Gość trtr
1) jeśli chcesz żeby związek trwał, jeśli kochasz to kieruj się sercem 2) jeśli masz go do wyrzygania, zrób coś dobrego tylko dla siebie i ciesz się że chata wola, reszta jakoś się ułoży tzn będą plusy i minusy

Gość gość
to Twój mąż, zadzwon i zapytaj gdzie jest.

Gość gość
Skoro powiedział o której będzie, to masz prawo się martwić, najwyżej zadzwoń do teściów i poproś go do telefonu. Kłótnie kłótniami, ale wypadki się zdarzają. No chyba że podejrzewasz że popił z bratem/ojcem czy kogo tam ma i jutro prosto do pracy pojedzie.

Gość gość
o co kaman ???? Wy macie 3 latka, 3-letni staż małżeński czy 3-letnie dziecko?

Gość gość
o co kaman ???? Wy macie 3 latka, 3-letni staż małżeński czy 3-letnie dziecko?

Gość gość
:D

Gość gość
No macie 3latka. Pewnie macie więcej ale zachowujecie się jak 3 latki. Wiesz co najlepiej zrobić? Zesrać sie, tylko nie zakładaj za moment topiku "czy mam podetrzeć tyłek czy zostawić obsrany". Kurva co za naród który bez pytania na kafe nie podejmie żadnej decyzji.