Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiktoria 245655555

ktoś tu oddaje krew bo mam dziwne pytanie :/

Polecane posty

Gość wiktoria 245655555

Podobno przed samym oddaniem krwi robia też wyniki na choroby przenoszone droga płciową a mój były facet przy rozstaniu powiedział nie wiem czy ze złości czy nie ale oświadczył że spał z dwoma prostytutkami :( i że miał 10 partnerek :o byłam w szoku i teraz caly czas mysle czy mnie czymś ten s*******n zaraził :(((( jesli poszłabym na oddanie krwi to oni zrobiliby mi takie badania na choroby przenoszonę drogą płciową ??? Czy da się tak zrobić że najpierw oni pobierają małą próbkę do badania i jak się dostaje wynik to można się jakoś wycofać z tego oddawania krwi. Bo ja bym chciała miec tylko badania ale nie chce oddac pózniej krwi :o Boje się po prostu bo jestem jakaś wiecznie słaba, licha i w ogóle co najmniej raz na pół roku gdzieś zemdleje :O kilka miesięcy temu przechodziłam silną anemię. Prosze o odpowiedz

Gość Koori Bandita
jeśli oddajesz pierwszy raz krew zbadają Ci to jaką masz grupę krwi, hemoglobinę i morfologię. Przy morfologii może wyjść że masz jakieś zaburzenia, np podejrzenie jakiejś choroby, np.: zakaźnej. Ale to nie ma sensu badać się w ten sposób. Nic Ci to nie da. Jeśli oddajesz już któryś raz masz robioną tylko hemoglobinę. Idź lepiej do ginekologa. Jak pójdziesz oddać raz krew to później musisz chodzić cały czas, a dwa nie zbyt dobry pomysł skoro mdlejesz i miałaś anemię :x

Gość przeciez jest rownouprawnienie
"Jak pójdziesz oddać raz krew to później musisz chodzić cały czas" ktos kaze jej?

Gość Koori Bandita
jeśli oddajesz pierwszy raz krew zbadają Ci to jaką masz grupę krwi, hemoglobinę i morfologię. Przy morfologii może wyjść że masz jakieś zaburzenia, np podejrzenie jakiejś choroby, np.: zakaźnej. Ale to nie ma sensu badać się w ten sposób. Nic Ci to nie da. Jeśli oddajesz już któryś raz masz robioną tylko hemoglobinę. Idź lepiej do ginekologa. Jak pójdziesz oddać raz krew to później musisz chodzić cały czas, a dwa nie zbyt dobry pomysł skoro mdlejesz i miałaś anemię :x