Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rebelxe

Problem z nadmiernym łaknieniem! Pomocy!

Polecane posty

Gość Rebelxe

Witam was wszystkich. Moim problemem jest nadmierne jedzenie z którym nie umiem sobie poradzić. Nie należę do grubych osób lecz do takich że tak powiem akurat,ale boję się że przez to zacznę tyć i tyć aż będę należała do tej pierwszej grupy osób.Już troche mi się przytyło przynajmniej ja odnosze takie wrażenie. Co do jedzienia ... z nim jest tak,że zjem jedno i mogłoby mi być nie dobrze ale i tak chce coś innego zjęść i tak cały czas najlepiej by było chyba jakbym miała lodówke przy kanapie nie musiałabym przynajmniej się ruszać z pokoju haha :P :P Nie umiem tego ograniczyć mimo że próbuję cały czas. To jest jak nałóg. Może któraś z was jest w podobnej sytuacji? Za jakiekolwiek rady dziękuję :)

Gość kasiu dfjhdfdgf
a do tej pory byłaś zawsze szczupłą osobą?

Gość Rebelxe
tak,ale też mniej i to o wiele mniej jadłam

Gość gość
2 łyżki octu JABŁKOWEGO 3 x dziennie pół godziny przed posiłkiem powinno załatwić sprawę:)

Gość gość
na szklankę wody:D

Gość gość
mi ocet pomagal, tez musze zaczac znowu ale jest w zielarskim urlop i a nie chce jakiegos szajsu kupowac , tylko ten sprawdzony

Gość gość
bardzo dobry ocet jabłkowy mają w kauflandzie z Kamis mała buteleczka kosztuje ponad 6 zł,ja go zawsze kupuje

Gość gość
no ja kupuje w zielarskim taki niemeicki jest metny i wlasnie jest lepszy za 750 ml 16 zeta w rossmanie jest tanszy tez dobry ale nei ajde akurat tam teraz wiec poczekam na ten z zielarskiego

Gość gggggsc
tez jem ostatnio duzo za duzo, ciagle miele ozorem , zaraz bede gruba a jeszcze jestem w sam raz az sie boje , chyba kupie sobie chrom i błonnik co myslicie no i ten ocet zakupie

Gość tutkaq
kup sobie w aptece figurę no-appetite. rozpuszczasz ten proszek i szybko pijesz i on ci pecznieje w żołądku, zapycha go i mniej ci się chce jeść. nie gwarantuję, że na pewno nie siegniesz do lodówki - to kwestia twojej silnej woli. ale jak siegniesz, to zjesz polowe, wiec to zawsze cos na początek ;) a jest slodzona stewią, więc i jest słodka i nie tuczy, więc MEGA :D

Gość gggggsc
kupie i dziekuje za info :) zaraz wlasnie ide do apteki wiec jak bedzie to kupie , aptek mam 5 na osiedlu wiec zapewne w ktorejs bedzie