Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Staraczki są nawiedzone

Polecane posty

Gość gość

Im dłużej tu siedze tym bardziej widze jaki one stukniete-mam gdzies tematy o staraczkach... Po prostu nie wchodze, ale dzisiejszy temat pobil wszystko-4 dni przed spodziewana @ ona ma juz objawy i urosly jej cycki... Nie dziwie sie ze to staraczki a nie matki

Gość grzegorzewska32
yyyy a co cie to tak interesuje krowo rozpłodowa?:D pewnie już masz flaki zamiast cycków bo cielaki ssały a zamiast c**y jedna wielka rozklapicha

Gość zgadzan sie staraczki
to najgorsza grupa na tym forum:O bezpłodne i sfrustrowane

Gość grzegorzewska32
w wieku 23 lat nie myslę jeszcze o dziecku :O

Gość gość
Grzegorzewska32 twoja wypowiedz jest inteligentna jak komentarze na onecie. Widac staraczke ktora nigdy nie zostanie matka-natura wie co robi. Swoja droga miec 32 lata i nie moc miec dziecka to troche dolujace co? no ale coz nie ma to jak zazdrosc a masz czego mi zazdroscic. ponad rok temu zaszlam w ciaze i jestem najszczesliwsza mama na swiecie no ale nie kazda moze miec dziecko, ale to dobrze :)

Gość gość
możecie przestać? jak mało w ludziach empatii i zwykłego zrozumienia...

Gość gość
Głupotę trzeba tępić i niektórzy nie powinni się rozmnażać.

Gość grzegorzewska32
mam 23 lata kretynko :O jesteś na tyle przygłupem że nie kminisz tego że liczba w nicku nie jest liczba moich lat? :D nie jestem staraczką, ty widziałas mój komentarz co myslę o autorce i takich jak ty? no rzeczywiście szczyt ambicji urodzić bachora :O ja mam studia i perspektywy! No ale dla takich jak ty ocielenie sie to powód do dumy

Gość grzegorzewska32
ups troche morde masz zafajdaną g,ó,wnem i nie miło mi sie z toba pisze :O

Gość staraczki mają
wyjałowione pochwy i są karmione hormonami, często rośnie im wąsik i mają owłosione pośladki:(

Gość gość
ale hardkor dyskusja

Gość ale te staraczki są jebnięte
pierwszy lepszy temat i wypwoiedzi: (dla nowych staraczek 2013) "karola8483 STARACZKA właśnie byłam w łazience sprawdzić czy moja pochwa zmieniła kolor na ciemniejszy (w środku) i chyba tak usmiech.gif chyba jest ciemniejsza usmiech.gifusmiech.gifusmiech.gif .... Oby mnie oczy nie myliły!!!! a ty sprawdzałaś??? " :O :O o k***a one sobie pochwe oglądajaąą:D:D:D

Gość grzegorzewska32
hahaha o nieeeee :D ludziom całkiem odwala

Gość gość
jak zauważyłaś (dla nowych staraczek 2013) jeśli sobie ktoś założył taki temat i inni piszą i włączają się do dyskusji to co komu do tego,każdy ma swój świat i swoje problemy i tyle,dla niektórych kobiet jest to bardzo ważne

Gość grzegorzewska32
"dla niektórych kobiet jest to bardzo ważne" taaa... bardzo ważne oglądanie koloru pochwy który na bank świadczy o ciąży :O lepiej się wyluzowac i uprawiać seks a nie siedziec i c i p s k o ogladać... a poza tym ktoś tu założył temat o nawiedzonych staraczkach i się w p i e r d a l a s z w nasze problemy ze staraczkami :D :D

Gość gość
a jakie ty masz problemy ze staraczkami co?nie twój temat więc się odwal gówniaro

Gość grzegorzewska32
mam problem z tym żeby tępić takie ropuchy jak ty :O fuujjj, ogól bobra stara ruro

Gość grzegorzewska32
it's true! ;)

Gość gość
akurat nie miałam problemów ,za mną dawno jest to czego ty nigdy możesz nie zaznać,a starą ropuchą możesz nazwać swoją matkę

Gość grzegorzewska32
haha a czemu nie mogę zaznać? bo mam 23 lata, studia i nie mam jeszcze dziecka? :D To ze ty sie ocieliłaś nie znaczy że każdy o tym marzy :D a moja mama zmarła na raka rok temu

Gość gość
Ta sobie myślę, co ma zamiast mozgu ktos, kto wchodzi na fora staraczek, skoro go nie interesują, czyta je skrupulatnie, ciezko przeżywa i o tym, jak przeżywa, zaklada topik:):):)

Gość grzegorzewska32
Ako-chan dokładnie :/ debilizm staraczek , bezpłodnych i ocielonych też... kur...sami debile :D

Gość grzegorzewska32
gościu to nie forum staraczek :D wyobraz sobie pusta mózgownico że każdy moze wejść sobie na forum nawet gdy temat go nie dotyczy

Gość gość
do twojej inteligentnej osoby,nie ocieliłam się bo nie jestem krową,możesz nie zaznać jak zauważyłaś nie każdemu jest to dane,a czy chcesz czy nie to twoja sprawa,takie chamskie wyzwiska i komentarze nie świadczą o tym abyś była człowiekiem na studiach z perspektywami,troszkę więcej kultury osobistej dziewczynko