Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Staraczki są nawiedzone

Polecane posty

Gość grzegorzewska32
mądry człowiek ma wiedzę :) a wy niedługo zaczniecie "cofać się do tyłu" bo jest to w słowniku synonimów i antonimów :D :D

Gość grzegorzewska32
co za tępaki na tym forum, szpiegują w internecie, myślą że są intelygentne :D :D :D zero samodzielnego myslenia... Nie dziwie się już czemu pełno tu głąbów bez szkoły, którzy na kafe zadają najbanalniejsze pytania.

Gość gość
a znasz takie słowo , jak regres ?czyli wlasnie synonim "cofniecia w rozwoju"? Nie oznacza zatrzymania sie w rozwoju , tylko powrót do GORSZEGO, wcześniejszego stanu.

Gość jagodA!
grzegorzewska dobra jesteś :P widać ze nie głupia ;) a tamte jak się doczepiły do jednego głupiego wyrażenia, bo myślą że udowodnią ci, że się mylisz... i że wtedy one będą górą :P

Gość grzegorzewska32
gościu zacznij mysleć logicznie a nie synonimów szukasz :D :D ja już tłumaczyłam rozwój to jest postęp czyli progres natomiast cofnięcie się to regres dlatego takie sformułowanie jest błędem logicznym!!!

Gość grzegorzewska32
zresztą mam w p*****e waszą głupotę, dalej nic nie kminicie pewnie :D staraczki sraczki

Gość gość
a moze lepiej ze na forum wypisuja bzdury przynajmniej nie truja o tym w realu i malzonek i przyjaciele maja spokoj a tutaj takie kolko wzajemnej adoracji wspieraja sie i takie tam:)

Gość gość
mnie osobiście obrzydzają staraczki, choć do nich nic nie mam. Ale jak kiedyś przez przypadek weszłam i zaczęłam czytac o wyglądzie śluzu z c**y... to stwierdziłam że ktoś ma tu nie halo...

Gość grzegorzewska32
mnie też obrzydzają, wczoraj pisały o kolorze pochwy w środku :D zaglądają sobie w p***y :D

Gość grzegorzewska32
"a moze lepiej ze na forum wypisuja bzdury przynajmniej nie truja o tym w realu i malzonek i przyjaciele maja spokoj" wierzysz w to? :D ja uważam że w realu jest jeszcze gorzej ... Przyjaciele mają dość, mąż nie może patrzeć na kopniętą babę.... :O

Gość grzegorzewska32
Zapomnialam napisac ze lubie jak mi moj przyd**as wtyka wielki wibrator w piiizdzioche i kreci mlynki w srodku

Gość gość
macica zamiast mózgu, niestety takie te staraczki nie maja za grosz instynktu samozachowawczego, na grillu u znajomych jedna z takich co próbuje zajść opowiadała jak mężowi każe się spuszczać żeby głebiej nasienie doszło,,, fuj,,, przy jedzeniu

Gość grzegorzewska32
:D :D :D

Gość gość
oj tam pochwa chyba zmienia kolor w ciazy, jeden z objawow:p szkoda tylko, ze sie nakrecaja za bardzo

Gość tyntyrynty
ale kto wam kazal to czytac??? ja tam zycze powodzenia staraczka ...... a bo to jest forum zeby dowiedziec sie rzeczy ktorych same niewiemy.....

Gość grzegorzewska32
11:54 - ładnie tak sie pode mnie podszywać ?:D zabawne, nie wiecie co powiedzieć to piszecie głupoty w moim imieniu hahahahhaha :D

Gość grzegorzewska32
tyntyrynty to dowiedz się że pisze się "staraczkom" nie "staraczką" :D :D

Gość grzegorzewska32
tyntyrynty nie pisze się "niewiemy" tylko "nie wiemy" widzisz ile z forum się dowiadujesz :D

Gość gość
oj tam pochwa chyba zmienia kolor w ciazy, jeden z objawow:p szkoda tylko, ze sie nakrecaja za bardzo

Gość gość
a ja wierze, ze jak sie tu wygadaja to wyluzowuja w realu przynajmniej niektore:p

Gość ... s t a r a c z k i ...
zapraszam na temat z wierszami staraczek

Gość rrrrrrrryyyyytttt
Ja p*****le i wy sie nazywacie kobietami ? Naprawde życze wam poronienia i same wtedy bedzie tu sie żaliły ! Nie rozumie nie podoba wam sie nie czytacie tego co chca inne napisac.....same powstałyście z tych rozpłodowych krów!

Gość gość
To forum zostalo opanowane przez " staraczki " . Wchodzi sie na kafe a tak na jednej stronie okolo 7 tematow, " zaczynamy staranka. 2010,2011,2012,2013" zaczynamy starania, kto ze mna?", " temat dla staraczek" , " nowy temat dla staraczek", "najnowszy temat dla staraczek" , " staraczki z 2006 kontynuacja ". A w tematach temperaturki, kolorki, gestosci, wielkosci. Siedza na kafe I wymieniaja sie nowinkami zamiast z mezem w lozku fikolki cwiczyc. Nie zycze im zle ale do kazdej kuracji bezplodnosci I zamiast Inc vitro powinna byc zapewniona opieka psychologa.

Gość grzegorzewska32
za takie życzenia los ładnie cie pokara :D są kobiety które matkami nie zostaną never ! :P

Gość rrrrrrrryyyyytttt
To jest forum ciaza porod wiec o czym chcesz czytac o pogodzie , polityce? Kazda osoba co tu wchodzi albo sie stara dopiero albo ma problemy w ciazy .... albo stracenie malenstwa..... sa inne fora gdzie pisza na inne tematy i tam trzeba popisac....

Gość rrrrrrrryyyyytttt
A wasze matki o was sie nie staraly! Kobiety jestescie czy dzieci w przedszkolu! Bedziecie miały problem zajsc w ciaze przez 2-3lata zrozumiecie ......

Gość gość
Mnie to wisi ile tematów zakładają, sama się długo starałam o dziecko z mężem (ponad rok) ale nigdy nie pisałam na ani jednym takim temacie... Nie dlatego że one sobie to wszystko sprawdzają, mierzą, zapisują-TO sposób ich wypowiedzi tak działał mi na nerwy -ze jak poczytałam styl ich wypowiedzi to przeszła mi ochota na rozmowy...: Top słówka: Na seks: serduszkowanie, mizianko, przytulanko,staranko Na owulacje: Owulka, szczycik, Na okres: Czerwonka, małpka Na ciąże: fasolka, fasolcia, bejbik, dzidźka Po prostu masakra jak się słyszy-dziś mam 10 dc mężuś wróci o 19 to będziemy się serduszkowac a potem świeca i tamponik już sobie naszykowałam aby nie wypłynęło :O:O:O

Gość rrrrrrrryyyyytttt
No oki słowa czasem uzywane sa beznadziejne, ale co robi jakas nadzieja z kobitkami inna sprawa:-)