Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Staraczki są nawiedzone

Polecane posty

Gość gość
Ja się pytam, gdzie są moderatorzy tego forum? To już jest serio przegięcie. Nie powinno się zostawiać takich spraw i takich wypowiedzi bezkarnie. A tu cztery strony takich chamskich uwag, że nawet moi gimnazjaliści by tego nie wymyślili...

Gość grzegorzewska32
gość z boku "grzegorzewska, twoj "scisły umysl" powinien ci podpowiedziec, ze np dla ginekologa kolor pochwy jest wazna informacją. INFORMACJĄ - także dla innej ZAINTERESOWANEJ tematem osoby. Czy wnioskujesz, ze ginekolodzy to debile? Przy okazji - nie jestem staraczką. " . a ty jesteś na tyle upośledzona że nie zrozumiałaś sensu mojej wypowiedzi?:D nie zaprzeczyłam że kolor pochwy może być informacją o ciąży ale k***a po co zaglądać w c*pe, oglądać kolor, grzebać w śluzie, mierzyć temperature itp?? tylko nawiedzone staraczki tak robią zamiast mieć zdrowe podejście, uprawiać seks i w razie zatrzymania się miesiączki zrobic test i zgłosić się do lekarza??:D . "gościu zboku" zamknij pysk, nie interesuje mnie podróżowanie z bachorami więc po co mi o tym piszesz? :D To że ty się "przemieszczasz" z dzieciorem to mnie to tak interesuje jak zeszłoroczny bełt po imprezie :D . gość na tym forum panuje wolność słowa a ty włazić tu nie musisz :D

Gość gość
grzegorzewska wytlumacz mi prosze dlaczego ublizasz kobietom starajacym sie zajsc w ciaze? Przeciez to ze sobi memlaja w c*pochach to jest tylko i wylacznie ich sprawa, maja swoj topik i na nim wypisuja co chca. Jezeli ciebie naprawde tak to razi to po co czytasz takie tematy. Piszesz ze jestes osoba wyksztalcona ale niestety jak widac na twoim przykladzie kultura nie idzie w parze z madroscia. Szkoda mi ciebie poniewaz tak naprawde jestes zakompleksiona osoba ktora nie moze poradzic sobie ze swoimi problemami wiec wyladowuje frustracje obrazajac innych.

Gość lalalla
grzegorzewska ,mam prace dla ciebie ,idealna robota dla tak wykształconej osoby.....papierkowa robota,mianowicie trzepanie worków po cemencie ,pasuje ci pustaku

Gość gość
ale grzegorzewska juz ma pracę pracuje mianowicie w burdelu stad jej słownictwo i podejscie do kobiet ,każdy ją ram r***a jak chce ,to się musi gdzieś wyżyć,a i spuszczaja jej się tam na ten jej niewyparzony ryj,bo przeciez ona się jeszcze nie stara,hahahahahah,

Gość gość
i jak zwykle temat zakończyły trole ktore uwielbiają ubliżać , pouczać

Gość grzegorzewska32
"grzegorzewska wytlumacz mi prosze dlaczego ublizasz kobietom starajacym sie zajsc w ciaze? Przeciez to ze sobi memlaja w c*pochach to jest tylko i wylacznie ich sprawa, maja swoj topik i na nim wypisuja co chca...." nie ubliżam kobietom które chcą mieć dziecko tylko tym idiotkom które grzebią w c****h itp - po to jest forum żeby pisać :D racja, one mają swój topik i piszą co chcą, ja im tam bzdur nie piszę. Natomiast weszłam na ten temat i wypowiadam się zgodnie z tematem :D także mam prawo pisać na tym topiku co mi sie podoba :P

Gość grzegorzewska32
lalalla cement to ty masz zamiast mózgu :D a trzepie to twój facet bo w łóżku nie wiesz co robić ropucho :D :D

Gość gość
Dorosłe kobiety a ubliżają sobie i się wyzywają, takie dojrzałe jesteście :D ja nikogo obrażać nie będę, bo mam w sobie kulturę osobistą, a Wy dalej rzucajcie się gównem, w końcu wakacje są takie nudne...

Gość grzegorzewska32
ja wakacji akurat nie mam bo pracuje przed kompem :P ale skoro Ci się nudzi i tu włazisz to poczytaj kulturalna kobieto ;)

Gość ale te staraczki są jebnięte
no nieźle się temat rozwinął od wczoraj:D achhh te staraczki, większość z nich potrzebuje psychiatry a nie ginekologa

Gość lalunaaaa,,,
grzegorzewska ładnie rozprawiasz się z kafeteryjnymi francami:) lubie cie od pierwszej wypowiedzi <3

Gość cześć staraczki
powiedzcie szczerze: co wolicie : wkładać sobie termometr i palec do p***y czy penisa partnera? pytanie nr dwa: czy zadowoliłybyście się strzykawką ze spermą zamiast penisa? pyt nr 3: czy to prawda, że staraczki mają suche pochwy?

Gość zadbana29,,
temat : "chce zajść w ciążę 9dla nowych dziewczyn) wypowiedz: 20.07.13 [zgłoś do usunięcia] gość rozus, cyz efekt po wisiołku zauważyłam od razu w pierwszym cyklu stosowania? x x x 20.07.13 [zgłoś do usunięcia] rozusPL gość - słuchaj ja zobaczyłam różnice po 1 dniu stosowania, byłam bardziej mokra, od razu po okresie stosunki były zdecydowanie przyjemniejsze bo byłam mokra na zawołanie, że się tak wyrażę usmiech.gif

Gość gość
no widzę,że od wczoraj ładnie temat się rozwinął

Gość sraczki.......................
sraczki i tak nie zrozumieją :O grzegorzewska , padam ze śmiechu z tego co piszesz :D poprawiłaś mi humor :D

Gość gość
i temat o nawiedzonych sraczkach zdominowały owe sraczki i pieją peany na własną cześć, biada tym który nie popiera a nawet gani opowieści o sluzie i grzebanie w c*psku

Gość gość
A mnie zastanawia jedno. Skoro nie staracie sie o dziecko to po co wchodzicie na tematy staraczek. Kazdy podchodzi do tematu dziecka inaczej i nikt nie powinien sie do tego wtracac czy jedni wrzucaja na luz czy mierza temperature obserwuja sluz itp. Nikt nikomu w d*pe zagladac nie powinien i narzucac na sile swoich pogladow.

Gość gość
BŁAGAM, JA WESZŁAM PRZEZ PRZYPADEK... i akurat jadłąm a tam szczegółowy opis śluzu fuuuj

Gość gość
Pani grzegorzewska nie każdy musi być tak wykształcony,inteligentny,mądry,zaradny jak ty.Można szkoły nie mieć ba nawet można być biednym a jednak znacznie bardziej wartościowym.Nie dziwię się Tobie że siedzisz cały dzień przed kompem i nie myślisz o dzieciach bo ktoś z takim polotem,słownictwem i chamstwem w życiu nie znajdzie nikogo kto chciałby z nim te dzieci mieć.I za piętnaście lat w akcie desperacji pozostanie ci strzykawka do przer*****ej sponatanem pochwy.Jesleś zbyt tępa by zrozumieć że często za tym kryje się zwykła ludzka tragedia ale co takie gówno może o tym wiedzieć???

Gość gość
oooooooooooooooo ta wyżej to dopiero popis kultury i elokwencji hahahahaaaaaaaaaaaaaa

Gość grzegorzewska32
" Pani grzegorzewska nie każdy musi być..." hahahahahaha a Twoje słownictwo jest bardzo wartościowe i wcale nie wulgarne :D Spokojnie ja mam swojego ukochanego który świata poza mną nie widzi więc już tak nie sap :D :D I co cie to obchodzi że siedze przed kompem? wyobraz sobie ze pracuje jednocześnie na kompie i mam z tego sporo kasy :D a ty wieśniaro widać, że masz niezłe kompleksy :D no cóż, nie każdy może być taki jak ja :D więc zabieraj mi stąd swoją charczącą mordę, zafajdaną sraczką!!! fuuuuuuuj

Gość gość
I co cie to obchodzi że siedze przed kompem? wyobraz sobie ze pracuje jednocześnie na kompie i mam z tego sporo kasy smiech.gif To co ciebie obchodzi co staraczki piszą przed kompem???Może one przy tym że piszą o swoich zresztą tyłkach takze zarabiają pieniądze???Nikt nie każe tobie tego czytać.Fakt twój ukochany świata poza tobą nie widzi to daj mu ten stek wyzwisk do poczytania może chłop zrozumie z jak ograniczoną osobą ma do czynienia.Ale jako że grzegorzewska za marzenia nie karają to i ciebie kara nie sięgnie.Pomarz sobie o tym swoim super chłopcu,o tych twoich super zarobkach i super studiach dla kogoś z poziomem inteligencji dziecka to dobre rozwiązanie. By być inteligentnym nie trzeba studiów,by robić pieniążki równnież ich nie potrzeba,ALE TYLKO GŁUPEK NIE POTRAFI ZROZUMIEĆ CO MOŻE KRYĆ SIĘ ZA LUDZKĄ TRAGEDIĄ...Że przesadzają owszem ale w żaden sposób mi nie przeszkadzają i ich nie obrażam,po prostu mądry człowiek nie wchodzi na temat tylko po to by obrażać kogokolwiek.Po c**j wchodzisz na temat i wyciągasz z kokontekstu kawałki by pośmiać się i wyszydzać z ludzi których zupełnie nie znasz??? Masz podobno 23 lata żyj swoim życiem,nie chcesz dzieci nie miej twoja sprawa.Ja mam syna w twoim wieku i wiesz co chyba lepiej by został kawalerem na wieki bo patrząc na dzisiejsze młode kobiety to szok.Śmierdzące lenie i tylko kasa,kasa,kasa,zero ciepła i zrozumienia,a słownik szkoda gadać.

Bardzo długi czas po pierwszym dziecku staraliśmy się o drugie bez efektu w 2008 roku zdarzył się cud no i zaszłam w upragnioną ciążę,ale niestety w 13 tyg.stwierdzono obumarcie ciąży,przeszłam łyżeczkowanie i niestety załamałam się,ale nawet przez myśl mi nie przeleciało by od razu starać się o kolejną ciążę,dałam sobie spokój.Życie toczyło się dalej-stwierdziliśmy,że jak zajdę w ciążę to będzie super,a jak nie to trudno-nic na siłę.Nie brałam żadnych specyfików,ziółek,wspomagaczy,nie prowadziłam kalendarzyka,a z moim R kochaliśmy się wtedy gdy przychodziła nam na to ochota i dopiero w grudniu 2011 roku,a dokładnie w sylwestra taki spontaniczny seks zakończył się ciążą.Mamy naszego upragnionego synka i nie długo skończy rok.Nigdy nie wyprawiałam takich cudów jak owe panie-nie będę wymieniać bo to nie apetyczne,ani nigdy mojego R nie zmuszałam do seksu-to chore,a określenia typu fasolka,tempka czy jakoś tak powodują u mnie mdłości,takie cukrzenie jest okropne,a później jedna z drugą śpiewają tak dziecku?

Gość gość
grzegorzewska32? ty masz studia i perspektywy? gdzie?:) widać ze jesteś nieszczęsliwą osobą

Gość gość
nie rozsmieszajcie mnie ,że mezowie staraczek sa zmuszani do seksu na komendę. Biedne misie, bez wlasnej woli? Widac im to pasuje, a moze to ich inicjatywa, skad mozecie wiedzieć? Ja w topiki staraczek nie wchodze, bo nie moj temat , ale jak im pomaga to , co piszą, to ok. Tylko wscibskie babska wpieprzaja sie w cudze zycie i usiluja je przerobic na własny model.

Gość gość
to jak nie wchodzisz to się nie wypowiadaj, bo nie wiesz o co chodzi albo sama jesteś staraczka i udajesz:O dlatego właśnie faceci staraczek często je rzucają w końcu, albo są z litości (trudno porzucić osobę chorą psychicznie jakimi są staraczki) i prowadzą podwójne życie z kochanką, bo ze staraczką nie da się pogadać o normalnych rzeczach one tylko gadają o dziecku, pochwie, owulajach itp, dla nich nie ma normalne dni i tygodni są TYLKO "tygodnie starań" i "dni cyklu" :O a całe ich życie toczy się od owulacji do testu później bety i okresu:O Współżyją tylko w dni płodne i UWAGA tylko w specjalnych pozycjach a po stosunku trzymają nogi w górze:O normalna osoba, PLANUJĄCA ciążę a nie nawiedzona staraczka na ich tamatach się nie odnajdzie

Gość gość
mnie sie wydaje,ze topiki starczek sa wlasnie dlatego,ze tam te kobiety moga szczerze i anonimowo pogadac na ten temat z innymi, ktore tez maja ten problem. Skad wiecie,ze w realu nic innego nie robią? Moze po prostu nie maja z kim pogadac? Albo nie chca zanudzac otocznia? a tam rozmawiaja z takimi , jak one i w porzadku. Jesli sie wypowiadam na jakikolwiek temat na forum , nie znaczy to,ze normalnie gadam tylko o tym. Nie jestem starczką,mam dorosłe dzieci.Ale zdaje sobie sprawe, jak wielkim problemem jest nieplodność. Jesli cokolwiek moze przniesc ulge, chocby samo wygadanie się, wymiana doswiadczen - glupich czy madrych, ale dajacych nadzieje - to juz bardzo cenne- i lepiej,ze takie forum istnieje, niz by te kobiety miały dusic swoje emocje,byc nieznośne dla bliskich - a tutaj nikomu nie szkodzą, nie trzeba czytać.

Gość jhbjkbkj
gość 23:01 dokładnie! ja planowałam dziecko to na topiku staraczek mnie olewaly bo napisałam że po co im to wszystko i że z mężem duuuużo się kochamy i że zakupiłam kamasutrę fajną z ilustaracjami żeby wzbogacić nasze zycie seksualne o nowe pozycje :) fajnie było bo czesto losowalismy strony i robilismy pozycje obrazka :) także ja bardziej skupiłam się na seksie i oczywiscie szybko zaszłam (w 3 cyklu starań). A one w kółko o sluzie , temp, owulacji :O ja nawet nie wiedziałam kiedy ją mam bo po co mi to . Częsty seks nie było rady zeby dni płodne ominąć ;)

Gość gość
koniec tematu?a tak było fajnie