Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adrianna24

Vaciclor

Polecane posty

Gość adrianna24

Stosowałyście kiedyś Vaciclor - lek na opryszczkę? Moja koleżanka mi go poleciła na opryszczkę, ale trochę się stosować go w ciemno. Macie jakieś doświadczenia w jego stosowaniu?

Gość ewelina1000
Ja stosowałam Vaciclor. Są to tabletki doustne, więc są wygodne w stosowaniu. Działają bardzo szybko bo poprawę widać już po 4 tabletkach rano i kolejnej dawce 4 po 12h od pierwszej dawki. Osobiście stosowałam Vaciclor na opryszczke wargową, ale stosuje się go również na zwykłą opryszczkę, jak i narządów płciowych.

Gość adrianna24
Faktycznie ten lek jest skuteczny. Wzięłam dwie dawki i opryszczka zniknęła i teraz mogę przyłączyć się do osób, które są zadowolone z działania Vacicloru.

Gość Luizjanna
A to jest lek na receptę czy bez? Z tego co mówicie lepsze to, niż mazidła i plasterki... Szczerze ich nie cierpię :/

Gość gość
Wcale nie lepsze, ktoś tu reklamowo w konia robi chyba. Brałam i opryszczka trwała tyle samo co z maścią i plasterkami.

Gość gość
kupcie sobie davercin gdy poczujecie pierwsze objawy , posmarujcie. Nic nie wyjdzie. Stosujemy to w rodzinie od ok. 3 lat i nikomu, kto w porę posmaruje chore miejsce, nic nie wyłazi. Jeśli już wyjdzie , to po posmarowaniu szybciutko znika.

Gość gość
OlkaN4475, spieprzaj z tym żałosnym spamem!

Gość Luizjanna
A ja jednak chyba spróbuję i przekonam się na sobie. Jeśli jest coś co mogę łykać zamiast stosowania smarowideł, to zaryzykuję :) Naprawdę nie cierpię tego tłustego filmu jaki pozostawiają kremy, maści itp.

Gość Franekkk
Dużo pozytywnych opinii na jego temat w sieci, chyba wypytam mojego lekarza o te tabletki:)

Gość Maciejkowa
Od dawna szukałam czegoś bo miałam już dość powracającej opryszczki. Teraz już mam dość "samoleczenia" i zapytam lekarza o ten lek. A ile ten lek może kosztować? Pewnie drogi...

Gość donatia
Ja wiem czy drogi? Za opakowanie 10 tabletek zapłacisz ok. 30zł. Według mnie jak za taką skuteczność to rozsądna cena.

Gość Maciejkowa
Byłam u lekarza i okazało się, że mam wirusa opryszczki. I lekarz przepisał mi ten lek. Stosowałam go od poniedziałku i dziś rano opryszczki już nie miałam. Jak dla mnie rewelacja i oby ta wstrętna opryszczka długo nie wracała :)

Gość gość
g******e spamy reklamy na mnie ten lek nei działa brałam równocześnie tabletki i stosowałam maść i wielkie g lepiej działa osuszanie spirytusem i przykładanie plasterka świeżo ukrojonej cebuli

Gość gość
lek jest tylko na receptę, ma wiele skutków ubocznych i nie każdy lekarz chce go zapisać

Gość gość
Vaciclor-jest super lekiem na opryszczkę. To są tabletki, i już po zazyciu dwóch tabletek widać znaczną poprawę a dwie następne pozbawiają cię choroby. To lek na receptę, nie refundowany, i wcale znów nie taki drogi. Ale niestety bardzo trudno go kupić u nas w Polsce.

Gość Goślina
Ja sprowadzilam ten lek z USA, bo w Polsce już go nie ma. Biorę przez 3 miesiące. Strasznie drogo wychodzi ale cóż jak się musi brać...