Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawaaaa123

zaczepiaja was faceci na ulicy?

Polecane posty

Gość ciekawaaaa123

tzn chodzi o jakieś komplementy czy zaczepki ? Pytanie dziewczyn mieszkających w Polsce bo wiadomo ,że w innych krajach nie raz ludzie sa bardziej otwarcii czesciej zaczepiaja

Gość ciekawaaaa123
up

Gość gość
mnie zaczepiaja tacy po 50 i proponuja sponsoring tylko nie wiem co to

Gość gość
nie lubię zaczepek, najczęściej to żebracy lub akwizytorzy próbujący coś sprzedać albo zwyczajni złodzieje a z takimi wooon ! nie lubię jak mnie obcy zaczepiają

Gość gość
ja lubie takie cos bo zawsze na facetach zarobie kilka groszy bo sa glupi i daja

Gość gość
zaczepiaja, ale co z tego jak to sa starsi mezczyzni? mlodsi sie ogladaja, ale nie zaczepiaja.. a mi sie marzy taki po 30, zadbany, meski. ps. mam 18 lat.

Gość gość
w tym kraju jedyni, którzy mogą zaczepić to robotnicy budowlani, którzy akurat kładą asfalt przy ulicy, którą się idzie albo remontują blok obok :P ewentualnie jacyś żartownisie, tudzież psychopaci

Gość gość
czasem tak. Przeważnie jak idą grupkami większymi to coś tam wołają w stylu ,, hej laska" ,często są to studenci bo mieszkam niedaleko miasteczka akademickiego no i robotnicy to wiadomo :P

Gość gość
wieczorem zaczepiaja mnie tacy okolo 60 lat oni maja duzo pieniazkow a ja potrzebuje troche na wakacje wiec z nimi rozmawiam