Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chudnę?

Polecane posty

Gość gość

Jestem od 2 tyg na diecie, moja waga mowi, ze spadlo juz okolo 4 kg, a ja zadnych efektow nie widze. O co chodzi? Jak to możliwe?

Gość gość
na początek schodzi ci woda

Gość Olcia Dubicka
To zależy jakimi metodami się odchudzasz bo jeśli się głodzisz to chudniesz z mięśni a tłuszczyk zostaje mimo spadku wagi bo mięśnie ważą 4 razy więcej niż tłuszcz przy mniejszej objętości. A też 4 kg to nie tak dużo więc nie dziw się że nie ma dużych różnic bo co to 4 kg na całe ciało a zamiast się ważyć to zacznij się mierzyć to będziesz miała lepsze porównanie :) Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Zdecydowałam się po tym jak zobaczyłam że tabletki zostały przetestowane przez głównego inspektora sanitarnego i dopuszczone do obrotu w Polsce co potwierdza ich bezpieczeństwo a to jest najważniejsze i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie testy co stawia ich w złym świetle.

Gość gość
wow, ale nie wiem czy warto szprycować tabletami na odchudzanie

Gość gość
olcia przestan z tymi tabletkami juz nuda wieje