Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

księżna Kate rodzi

Polecane posty

Gość gość

księżna Kate pięknie wygląda w ciąży, wszyscy czekają na potomka księżnej Kate, czy księżna Kate urodzi księcia czy księżniczkę... księżna Kate.... a co mnie to do cholery jasnej obchodzi ??

Gość gość
posrało ich wszystkich z tym potomkiem :o bezmozgowcy :o

Gość gość
a co przeciętnego Polaka, który co miesiąc ma problem jak wyzywić rodzinę do końca miesiąca obchodzi do c***a pana jakaś tam księżna kate???

Gość gość
Wcale nie wyglada pieknie jest za chuda,wyglada jak szkapa

Gość gość
a kogo obchodzi przeciętny polak większośc polaków to leniwi ściemniacze co tylko narzekać potrafią a tobie żal doope sciska ze ktos ma lepiej bo jestes dziadem

Gość gość
Właśnie w ciąży, jak jej kg przybyło od razu lepiej zaczęła wyglądać, zdrowiej, nie każda kobieta tak wychudzona, jak ona była przed ciążą dobrze wygląda.

Gość gość
dzisiaj dużo Polek rodzi, dzisiaj dużo Polek ma urodziny, dzisiaj dużo Polek umrze... ale kogo to obchodzi ?

Gość gość
A mnie to tam cieszy. chcac nie chcac co chwile sie czlowiek natyka -ciezarna kate tu,ciezarna kate tam,to ja bym osobiscie chciala wiedziec,co z tego wyszlo :) poza tym mam niemowlaka i sentymentalnie podchodze do sprawy ciazy i porodu,tak ze trzymam kciuki -ksieznej kate i innym tez

Gość max79
ludzie czy wyscie poszaleli na temat tego porodu jak moja żona dajcie sobie spokuj nie zaprzatajmy sobie głowy takimi rzeczami ku..... a co to za wydarzenie !!!!!!!!! niech sobie rodzi nie obchodzi mnie to mam swoje sprawy i problemy czemu ludzie tak to przeżywacie????

Gość gość
w ilości newsów na jej temat tylko niejaka Katarzyna W. ją wyprzedza !!