Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja nyc nie wiem

kurcze proszę was o jakieś rady:/

Polecane posty

Gość ja nyc nie wiem

Hej , chodzi o to ze nie dostałam okresu spóznia mi sie juz 5dni , bola mnie piersi bardzo a raczej pieka sutki , kuje mnie cały czas brzuch nisko po prawej , robiłam dziś test (co prawda po kawie i śniadaniu) wyszedł negatywnie:/

Gość gość
kawa i sniadanie nie ma znaczenia, nie jestes w ciazy a objawy sa na zblizajacy sie okres

Gość ja nyc nie wiem
Tylko ze te objawy trwaja juz 6dni aja zawsze miałam regularne i dzien wczesnij jakis bol krzyża i delikatny bol piersi.....

Gość gość
w ciazy nie jestes na bank bo po 6 dniach test by wyszedł super, wystarczy upał i juz sie okres przesunie takze wez na luz i czekaj na niego

Gość ja nyc nie wiem
Dziekuje za odpwedz,. Ciaze to wykluczylam ale nie pokoi mnie to gdyz owulacje mialam normalnie duo sluzu z krwia a teraz lipa;/

Gość gość
Kobiecy organizm to nie komputer, spózniający się okres to nic nadzwyczajnego, każdej chociaż raz w życiu spóźnił się okres "bez powodu"

a ja jestem 7 dni po terminie @ i dopiero dzisiaj test wyszedł pozytywnie kłuje mnie na dole brzuch z prawej strony i sutki też.

Gość ja nyc nie wiem
naprawde??? i wczesniej robilas testy?

zawsze miałam @ jak w zegarku co 28 dni a teraz nie ma więc jeden dzień po terminie robie test negatywny. w coraj też negatywny a dzisiaj już dwie kreski :-) tylko że mi się owu przesuneła i miałam ją dwa dni przed terminem okresu. może ci te z się przesunęło.

Gość ja nyc nie wiem
sama juz nie wiem , a zamiast okresu masz taki dziwny sluz po troszku?

Gość ja nyc nie wiem
no wlasnie ja tez mam przynajmniej raz w ciagu dnia sie pojawia czasem z rana ,niby ja okres mam co 36-37 dni a dzis jest40dzien..... zle przeliczylam wczesniej....:/

Gość ja nyc nie wiem
Możliwość jest bardzo duza...