Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie byliście albo gdzie jedziecie na wakacje

Polecane posty

Gość gość

Szukam czegoś i nie mogę się zdecydować :(

Gość gość
chodzi ci o wakacje w Polsce czy zagranicą

Gość gość
Obojętne chcę nad morze ale nie wiem co z pogodą :( rozważam Bułgarię też lub Chorwację.

Gość gość
Ja właśnie z tego powodu wybrałam chorwację

Gość gość
polecam Chorwację - piękne widoki, Bułgaria tańsza opcja, ale wolę chorwację Ja w tym roku w maju byłam w Maroku, więc raczej już nigdzie - jedynie Tatry - raptem 70 km - więc może

Gość gość
Też myślę o Chorwacji ale marzy mi się poleżeć na plaży a w Chorwacji te plaże nie są chyba do leżenia,kamienie i żwirek...

Gość urlopowiczka1111
Do cro jednak jest bliżej niż do Bułgarii, jeszcze 4 dni i wyjazd, nie mogę się doczekać

Gość wiśnióweczka
Ja wróciłam, prawie 3 tygodnie byliśmy - polskie góry, Słowacja /baseny termalne/+objazdówka po większych miastach - zwiedzanie. Fajnie było, dużo zwiedziliśmy, zobaczyliśmy, odpoczęliśmy... ale chciałabym jeszcze gdzieś na plaży poleżeć. Mąż namawia mnie na jakiś wypad zagraniczny, ale to mało realne dla mnie ze względu na organizację, dzieci... wolę nad Bałtyk. Zobaczę jaka pogoda będzie w sierpniu...

Gość gość
Polskie góry mam już obcykane,że tak powiem bo tam mieszkam.Nie wiem czemu ale tak za mną chodzi nasz Bałtyk,ostatni raz byłam tam będąc nastolatkom i to były najlepsze wakacje :)

Gość wiśnióweczka
Ja też kocham nasze morze ;-) jako dziecko nigdy nad morzem nie byłam, jedynie na wycieczce w Trójmieście, bo moja mama plażować nie lubi i zawsze były wczasy w górach. Tak pokochałam góry, że teraz nie wyobrażam sobie choćby weekendu raz na jakiś czas. Mam niestety daleko... Sporo jeździłam po Europie jako nastolatka, ale nad polskim morzem odpoczywałam dopiero jako mężatka. Pojechaliśmy bez przekonania a wracamy co roku. Pogoda niestety bywa kapryśna a z dziećmi nad morzem jak nie ma pogody jest kiepsko, więc jeszcze poczekam jak będzie w sierpniu. Mam nadzieję, że się wybierzemy.

Gość gość
Chorwacja plaże FKK

A ja właśnie wróciłam z mężem ze wspaniałego wypadu na Śląsk! Do tej pory kojarzyłam Śląsk tylko z kominami, dymem i syfem, ale to piękny region Polski! Byliśmy w Czeladzi i okolicach, a nocowaliśmy w Hotelu Rycerskim. Fantastyczna sprawa. Na prawdę warto odwiedzić ten region naszego kraju.

Ja myślę jechać do Turcji. Szukając ofert natknęłam się na fajną stronkę www.WakacyjnyPirat.pl z wakacjami w różnych zakątkach Europy i nie tylko za całkiem przyzwoite ceny

ja byłam w Ośrodku Zalesie mazury Active Spa na weekend (z Warszawy jedzie się niecałe 3 h) ale planuję pojechać na dłużej. Świetne miejsce do aktywnego wypoczynku, jak i relaksu. okolica też piękna.

Gość gość

Wydaje mi się, że jeśli chodzi o noclegi w Gdańsku to dobrym wyborem będzie hotel Gryf. Świetnie przygotowany do przyjęcia gości, dodatkowo bardzo dobrze lokalizowany w centrum więc faktycznie nie będzie problemu z tym, by się tam dostać i z tego miejsca będzie się tez miało dobrą bazę na zwiedzanie miasta. Na stronie gryfgdansk.pl można zobaczyć dokładnie lokalizacje i ofertę.