Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam żadnej pasji, hobby...a wy?

Polecane posty

Gość gość

Mam 23 lata i nie mam pasji jak niektorzy. Nie interesują mnie rowery, sport, ogrodnictwo, nurkowanie, fotografia, podroze nic.... kompletna pustka. Wstaje, myje sie ,jem, ogladam tv, siedze przy kompie, chodze po galeriach, ide ze znajomymi na pizze, z facetem do kina, na spacer i tyle takie moje nędzne zycie

Gość gość
my tez

Gość gość
mam tak samo, więc nie jesteś sama

Gość gość
Jak 95% ludzi :D

Gość KUL-mowa
hobby? to co sie w lozku robbi... :classic_cool:

Gość silene
a moim hobby jest mój partner

To ja mam odwrotnie :) tyle rzeczy mnie interesuje, że nie wiem za co pierwsze się zabrać :) aktualnie przoduje scrapbooking :) ale pociesz się że większość ludzi nie ma hobby i żyją

Gość gość
To sobie jakieś znajdź. LOL

Gość gość
mam tak samo . moja przyjaciolka i jeszcze moja wspolokatorka tez. po prsotu zero pasji do czegokolwiek.

Gość taka_ja36987
A ja lubie rysować, grać na gitarze, spiewać a co najbardziej jazdę na motocyklu :) jesli ktos nie ma pasji tzn że jest leniwy....

Gość gość
a ja mam bardzo wygodne i leniwe hobby:) muzyka, medytacja, joga :)

Gość nie przejmuj sie też tak mam
ciągle szukam tego co naprawdę mnie zainteresuje, co sprawi mi radość, przyjemność. póki co nie znalazłam. może jgddwpwmg sie uda ale teraz kompletna pustka. życie strasznie nudne i przewidywalne. wstaje rano, robię chłopakowi kanapki do pracy, karmie dziecko. później cały czas z dzieckiem, robię obiad, partner wraca z pracy, jemy, kąpanie i spanie. czasem jeszcze na spacer pójdziemy wieczorem jak nie jest tak padniety że jedyne o czym myśli to sen.

Gość valerieeeee
sporo ludzi nie ma teraz hobby, ani pasji, ale myślę, że ważne, żeby nie popadać w marazm i szukać pozytywów w życiu, czasem znalezienie pasji, czy jakiegoś hobby wcale nie jest takie trudne, patrzcie jak w tej akcji tutaj https://www.facebook.com/stabilopl/app_514521725269026 czasem wystarczy zrobić tylko pierwszy krok, żeby coś zmienić.

Gość gość
Ja mam wielka pasje - literatura, po prostu kocham ksiazki. Tez sama pisze. Potem jest sport, ale czy to hobby? Raczej traktuje to jako rozrywke. Interesuje sie tez polityka polska i zagraniczna, po prostu jakos mnie to ciekawi, ciekawi mnie co mowia, mysla ludzie rzadzacy krajami. Zastanawiam sie nad panujacymi ustrojami. Niby czyms tam sie interesuje, ale i tak najbardziej podobaja mi sie ludzie, ktorzy maja jakas jedna nietypowa pasje np. jakies zbieranie monet, ze jezdza, szukaja, kolekcjonuja. Moje zainteresowania sa takie... typowe.

Gość gość
właśnie najważniejsze, żeby robic to co się lubi, co sprawia przyjemność, bez tego ani rusz, ja lubię sport i gotować, to są moje główne pasje, a tak na marginesie ta akcja stripe up your life fajny pomysł.

Gość prima_donnnna
no właśnie, może jej jeszcze nie odkryłaś, albo zwyczajnie nie znalazłaś, ale najważniejsze, żeby to było coś co ci sprawia przyjemność, czy to będzie sport, ogrodnictwo, czy zbieranie znaczków, a ta akcja stabilo jest super bo wspiera każdą pasję, nawet tą najbardziej dziwną, niepowtarzalną, indywidualną.

Gość Kajetanpi
Moja pasja to kolekcjonerstwo. Polecam wszystkim, którzy są podczas poszukiwania swojego hobby. Kolekcjonerstwo może zaprocentować w przyszłości! Dowiedziałem się tego od ludzi z http://kolekcjonuj.net.pl/ - zapraszam do zaglądania.

Gość lllorna

O  cos ciekawego, podoba mi się, cos innego niz  muzyka, gry i piwo 😉

Gość Witek

A ja uwielbiam książki fantastyczne czy science fiction jak jestem sam. A gdy tylko zbierze się kilka osób to wyciągamy Prawda czy Wyzwanie, Gorącego ziemniaka albo Pantomimę i oddajemy się grze. O wiele bardziej wolę takie rozrywki niż gry komputerowe albo oglądanie filmów.

Gość fgb
8 godzin temu, Gość Witek napisał:

\A gdy tylko zbierze się kilka osób to wyciągamy Prawda czy Wyzwanie, Gorącego ziemniaka albo Pantomimę i oddajemy się grze. O wiele bardziej wolę takie rozrywki niż gry komputerowe albo oglądanie filmów.

Albo państwa-miasta 🙂