Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurde co ze mna

faceci mnie nie pociągają!

Polecane posty

Gość kurde co ze mna

już nie wiem co ze mna jest nie tak mam 32 lata, dawniej byłam w związku 7 lat... facet mnie pociągał , wszystko ok, potem pzrez ok 6 lat nie spotkałam nikogo kto by na mnie działał choć w najmneijszym stopniu... nie rozumiem pisku i westchnien kobiet na widok jakiegos faceta, jakiegos modela cyz aktora, czy chociażby faceta w necie, mnei to totalnie nie rusza, nie kręci. 2 lata temu spotkałam faceta, do którego poczułam ogromną chemię, miałam ochotę rzucić się na niego , rozedrzec koszulę, całować itp. ale mnie nie chciał. czyli mam rozumiec , że nastepny facet, który na mnie zadziała pojawi sie prelotem w moim zyciu za jakieś 7 lat :-O dlaczego nie rajcują mnie faceci??? tylko taki jeden na milion...

Gość kurde co ze mna
a no i żeby nie było... babki też mnie nie pociągają... nawet co 7 lat

Gość trylinka
Dobrze, że wyjaśniłaś kwestię damsko-damską, bo mi równie rzadko podoba się jakiś facet, przez co zastanawiam się czy może nie powinnam patrzeć na kobiety :P

Gość +35
też tak mam. rozdarłabym na kimś koszule i zlizała pot naprawdę niezwykle rzadko ;)

Gość Story of the Year
Moze dlatego ze jestes NORMALNA i nie kreci cie facet ktory nie ma cech charakteru ktore ty uwazasz jako potrzebne by mogl twoim partnerem zostac? Dzieki temu nikt nie bedzie w stanie nazwac cie dziwka :)

Gość don jovi
ja ylem zalozycielem przeciez zaispirowac to miej iz zalozyc

Gość fiku miku i juz jest w kominie
Tez tak mam ... bardzo zadko jaki kolwiek facet mi sie podoba.

Gość don jovi
facet facetowi nie =

Gość don jovi
kazdy pociaga co innego

Gość don jovi
podciagniea sie

Gość kurde co ze mna
no tak, najbardiej seksowna u faceta jest dla mnie inteligencja i mądrośc życiowa, to sa cechy które mnie strasznie podniecają, ale tylko to... nie ma dla mnei znaczenia czy facet jest wysoki czy niski, łysy czy kudłaty, nie ma żadncyh preferencji ani typów. mój pierwszy facet był mojego wzrostu, a ten drugi który tak na mnie działał był 6 cm niższy ode mnie a ja mam 162cm, łysy z brodą :-D ale tak szalenie elokwentny że ohhh nie rozumiem koleżanek, które wzdychają do zdjecia faceta w gazecie, nie rozumiem, co ich w tym pustym. płaskim obrazku pociaga, nie rozumiem dlaczego piszczą na wieczorach panieńskich jak jakich wijący się typ ściąga bokserki, dla mnei to jest mega żenujące a nie podniecające. fajnei, ze parę osób uznało to za norme, bo ja już zaczełam wątpić czy ze mna jest wszystko ok

Gość don jovi
jede utelke drugi drazek a trzeci papieros a czwarty do oltarza a piaty...

Gość don jovi
o! i rude wlosy jak powiesz to juz przestae

Gość kurde co ze mna
jednak czuję sie zaniepokojona tym, że skoro u mnie to wszytsko rozgrywa się z takim rowleczeniem czasowym, to na swojego faceta trafie coś około 70-tki :-(

Gość don jovi
madrosc jako madrosc ie jest madra a umiec z iej korzystac to jest madrosc

Gość don jovi
przy okulele czas mija milo

Gość Story of the Year
Lepiej znalezc odpowiedniego i zyc z nim szczesliwie np 7 lat jak znalezc nieodpowiedniego i sie meczyc cale zycie

Gość don jovi
i ie waze ze zoaczylas smierc a mej dloi

Gość kurde co ze mna
Story of the Year tez tak myslę, dla mnie zawsze najwazniejsza była jakosć a nie ilość i tego na pewno nie zmienię, ale na tle swojego otoczenia zaczęlam wychodzić na dziwaczkę. Bliska koleżanka nie rozumie dlaczego jestem tyle lat sama i nawet z nikim się nie spotykam, bo ona po zerwaniu z ex już 3 tygodnie póxniej była z innym a 2 tyg. póxniej juz zaszła z nim w ciążę :-O bo ja mówiła ona tez ma swoje potrzeby jako kobieta :-O ja też mam porzeby, o dziwo po 30. dużo większe, ale no kurde po to mam rozum i po to jestem człowiekiem zebym umiała panowac nad swoim popędem i za bardzo szanuję siebie, abym miała rozdrabniać się na drobne w przelotnych związkach. czy to jest normlane całkowicie, ze faceci na mnie nie działają seksualnie? dlaczego wszystkich facetów podnieca obca babka w gazecie itp?

Gość Story of the Year
Nic z tych rzeczy. Faceci dzialaja na ciebie seksualnie. Tyle ze ty jestes sapioseksualna. Sapioseksualizm -Orientacja seksualna zwana sapioseksualizmem (od łac. „sapiens”- myślący). Osoby o takich skłonnościach odczuwają pociąg seksualny przede wszystkim do osobników obdarzonym wysokim ilorazem inteligencji. Uroda, pieniądze, wiek nie mają dla nich tak dużego znaczenia jak wiedza. Inaczej: intelektoseksualizm.

Gość don jovi
juz jestem madry kochaj mie

Gość Story of the Year
"Story of the Year tez tak myslę, dla mnie zawsze najwazniejsza była jakosć a nie ilość i tego na pewno nie zmienię," X Juz sie balem ze nawet wyjatka takiego jak ty nie idzie znalezc a tu prosze. Milo sie rozczarowalem :) X " ale na tle swojego otoczenia zaczęlam wychodzić na dziwaczkę. Bliska koleżanka nie rozumie dlaczego jestem tyle lat sama i nawet z nikim się nie spotykam, bo ona po zerwaniu z ex już 3 tygodnie póxniej była z innym a 2 tyg. póxniej juz zaszła z nim w ciążę bo ja mówiła ona tez ma swoje potrzeby jako kobieta " X Kazdy ma inny zestaw potrzeb a nazywanie dziwakiem kogos kto ma inne potrzeby od wiekszosci jest jedynie proba przeciagniecia go na swoja strone. X " ja też mam porzeby, o dziwo po 30. dużo większe, " X Nic dziwnego kobiece libido z wiekiem rosnie :) X "ale no kurde po to mam rozum i po to jestem człowiekiem zebym umiała panowac nad swoim popędem i za bardzo szanuję siebie, abym miała rozdrabniać się na drobne w przelotnych związkach." X Widzisz w dzisiejszych czasach ludzie lacza sie w pary myslac d**a i c****m i pozniej dziwia sie ze zwiazek sie po pol roku rozpada.

Gość don jovi
a homo gdzie

Gość gość
pavlo znowu referaty produkuje

Gość kurde co ze mna
sapioseksualizm? o ja! nigdy o czymś takim nie słyszałam

Gość jestem z lasu
rozroziam tylko samice i samciow

Gość Story of the Year
"pavlo znowu referaty produkuje" X Kolejny raz napisze NIE ZNAM GOSCIA :) A jak nie podoba sie co pisze to przeciez nikt ci czytac nie kaze. I dzieki za wniesienie do dyskusji na temat braku pociagu do mezczyzn az tak wiele:)

Gość kurde co ze mna
muszę o tym poczytać :-D :-D :-D