Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

żałuję,że żyję...

Polecane posty

Gość gość

poznałam super chłopaka, ale nagle złapał mnie dołek,nic sobą nie reprezentuję, nie pracuję, szukam pracy, ale to pozbawia mnie energii, codziennie ślęczeć i szukać ogłoszeń,zmieniać CV setki razy, pisać listy motywacyjne i nic, ewentualnie czasem zaproszą na rozmowę kwalf. i odrzucą... czuję się jak śmieć. chciałabym zerwać z takim życiem, w dodatku mam problemy zdrowotne -- nie mam na nic siły. jestem do NICZEGO. to nie depresja, ja po prostu jestem nic nie warta, a poznanie tego chlopaka jeszcze spotęgowało moje załamanie ;(

Gość maj nejm is luka
nie ma super chlopakow...jesli tak myslisz to masz zle w glowie kazdy ma swoje zady i walety :classic_cool:

Gość ghjhgkjhgk
jakbyś nie żyła a mogłabyś, to byś załowała że nie żyjesz :D masz jedno zyc, krotkie, umrzesz a ty traktuejsz tak wszystko serio zamiast zaczac te najcudowniejsza przygode i przezyc ja jak najlepiej, zdazylo ci to to tylkoraz, docen to

Gość gość
ale moje zycie wyglada jak goowno!! wszyscy znajomi pracują, wszyscy!! a ja siedze w domu jak pies...nie rozwijam się, nie zdobywam doświadczenia ;(