Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ww martwym punkcie

On ma zone, ja mam meza. Ale cos nas ciágnie do siebie

Polecane posty

Gość ww martwym punkcie

.. i co na to zaradzic? Nie chce zdradzac meza.. ale zakochalam sie jak nastolatka.. normalnie istne pozadanie. \Nie wiem co robic.. Jeszcze do niczego nie doszlo...

Gość gość
korewsteo ciagnie laluniu, korewstwo:D

Gość gość
Zerwac kontakt i dac sobie na luz z takim facetem. Nie krzywdz meza i innych osob.

Gość Dj 80's
głupota was ciągnie, pożądanie nie 1 raz cie dopadło i nie ostatni, tylko głupota posuwa naprzód

Gość ww martwym punkcie
nie moge zerwac kontaktu bo razem pracujemy.. nie w tym samym dziale ale widujemy sie .. i jak go widze.. jak poatrzy na mnie.. jak sie usmiecha o Boze .. tylko sex, sex, se,... to mam w glowie jak go widze. a najgorsze chyba... ze od czasu jak sie to zaczelo to pozadanie przelewam na meza, tylko zal mi go bo on nie wie z jakiego powodu.. \kocham go .. ale sami wiecie.

Gość ww martwym punkcie
Dj" 80n masz racje .. zgadzams ie w 100 procentach. tylko ze mnie nigdy wczesniej nie dopadlo do tego stopnia..

Gość gość
Oj to nieuczciwie postępujesz.

Gość ww martwym punkcie
wiem ttylko co zrobic

Gość ww martwym punkcie
no doradzcie cosjak sie z tym uporaliscie..

Gość ww martwym punkcie
:(

Gość gość
Przestan myslec p***a i tyle. Albo sie z nim przespij, nie ty jedna k***a

Gość gość
Normalnie jak lajdaczka zwykla. C**a cie swedzi. Trzeba bylo nie brac slubu,tylko spelniac chcice.

Gość ww martwym punkcie
dajcie spokoj nie wierze ze nigdy tego nie doswiadczyliscie. od kiedy too takie cnotliwe forum

Gość gość
Widocznie czegos ci brakuje w zwiazku skoro rozgladasz sie na boki... Zastanow sie czego i nad tym pracujcie. Chwilowe zauroczenie innym to normalne, nie jedną z nas dopada...jesli nie posuniecie sie dalej to nikomu nie zrobicie krzywdy:) przelewaj pozadanie na meza, bedzie zadowolony:D

Gość ww martwym punkcie
no wlasnie chociaz w ten sposob moze skorzysatc... ponizej wklejam link do ciekawego artykulu ktory przed chwila znalazlam na kafeterii.. z grubsza tak to widze jak tam opisano. Z tym, ze moj maz nie jest taki jak opisano.. jest lepszy.. To ja chyba tylko taka zla.. ale dziwne uswiadomic sobie ze juz nigdy z nikim innym sexu... i namietnosci... http://kafeteria.pl/przykawie/obiekt.php?id_t=7358

Gość largo con morte
Widocznie czegos ci brakuje " __________ brakuje, smaku drugiego pena :D

Gość gość
Dziwne,ze zero seksu z innymi? To nie wiedzialas o tym wychodzac za maz?

Gość madonna2665
A przed slubem nie myslalas o tym ze juz nigdy nie bedziesz sypiac z innym mezczyzna? Ja cie rozumiem, a raczej to pozadanie ktore czujesz ale to minie jesli nie bedziesz tego podsycac. Musisz zachowac zdrowy rozsadek, slubowalas milosc i WIERNOSC przed Bogiem, zdecydowalas sie zyc i byc cale zycie z jednym facetem, juz o tym zapomnialas? Wiem ze to mile uczucie pozadac kogos, serce szybciej bije, czujesz sie wspaniale itd ale pomysl sobie co dalej jesli sie z nim przespisz i to wyjdzie na jaw? A wyjdzie predzej czy pozniej.

Gość pracuje w fabryce
Pracuje w fabryce i dzisiaj wyplywnal temat rozmansow biurowych. W 99% wychodza na światło dzienne sa później tematem do rozmów w trakcie przerw obiadowych :O przykład z mojej firmy, małżeństwo pracowałi razem, okazało się, że facet zapłodnił dwie panienki z firmy. Efekt rozwód, on wywalony z roboty, na nią wszyscy patrza z żalem... nastepny przykład: Małżeństwo tez pracowali razem, ona poszła w tango z kolegą z pracy, odeszła od męża, w trakacie gdy była już w nowym związku z tym kolegą, popuszczała szpary innemu koledze z pracy.. :O nastepny przykład, para poznała sie w pracy, po jakims czasie slub, bardzo szybko rozwód powód panienka puszczała sie z innym gościem z pracy.. nastepny przykład menager posuwał panienke z lini produkcyjnej, został zwolniony.. Takich przykładów jest więcej. dla chwili przyjemności Ci ludzie teraz przezywają tragedie na oczach współpracowników, chyba nie warto.

Gość ww martwym punkcie
jakie to glubie dorosla kobieta siedze na kafe i wypisuje te bzdury.. nie wiem co sie dzieje ze mna... i byle do jutra.. 6 rano, do uroczego dzien dobry :)

Gość ww martwym punkcie
pracuje w fabryce---> no wlasnie... masz racje.

Gość ww martwym punkcie
madonna 26... uczucie jest jak sprzed lat.. dokladnie. kokieteria... ale masz racjwe zazwyczaj wychodzi na jaw...

Gość gość
Do, pracuję w fabryce.-______________nic dziwnego jesteś prosta jak drut.

Gość ww martwym punkcie
A ktos z was tak mial?

Gość pracuje w fabryce
a dlaczego jestem prosta jak drut? bo pracuje w fabryce? :D a wiesz czlowieku na jakim stanowisku? Myslisz ze w fabryce to mozna byc wylacznie robolem? :D

Gość ww martwym punkcie
pracuje w fabryce.. przerabialas moze jakies zauroczenie do kogos? albo romans?

Gość pracuje w fabryce
przerabialam zauroczenie, trwalo to 2 lata, ale dalam rade. Do niczego nie doszlo.. W sumie nadal cos do niego czuje ale udało mi sie uspić to uczucie. Jemu powiedzialam wprost, że nie chce zdradzić męża, uszanował moją decyje i sie wycofał.

Gość w martwym punkcie
ktos sie dowiedzial? co porabialiscie kiedy byliscie razem? kto zaczal i jak?

Gość w martwym punkcie
masz meza.. a on mial zone?