Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i kaloryfer jest

Kobiety. Mam pytanie. Czy lubicie owłosioną klatkę i brzuch czy taką na zero. Bo

Polecane posty

Gość no i kaloryfer jest

zrobiłem klatę, kaloryfer itp, a teraz nie wiem czy pozbywać się włosów czy zostawić. Bo spotkałem się z rozbieżnymi opiniami na ten temat.

Gość koronkowa bluzeczka
ZOSTAW!!! moj facet tez jest tak super wyrzezbiony i ma wlosy nie wyobrazam sobie inaczej uwielbiam to jego futerko

Gość myślę że.......
trudno powiedzieć....a duży masz ten zarost?

Gość no i kaloryfer jest
średni

Gość myślę że.......
wstaw fotę:D ocenimy

Gość gość
Zostaw, prawdziwy facet ma kłaczki tu i ówdzie:-)

Gość myślę że.......
kaloryfer oczywiście też;)

Gość no i kaloryfer jest
No chyba nie będzie foty, bo nie chce mi się.

Gość koronkowa bluzeczka
jesli to serio ty to:O hmmm zmieniam zdanie OGOL SIE!!!!:O

Gość myślę że.......
pod pachami też się nie golisz?

Gość gość
Ostatnio widziałam przystojnego faceta z kaloryferem owłosionego i był OK, ale powiem ci, że jak wydepilował klatę był jeszcze bardziej the best. Co ci szkodzi, wydepiluj na próbę, jak nie będzie lepiej to włosy za parę dni odrosną.

Gość myślę że.......
jeszcze góra mogłaby być..ale brzuch jest za bardzo owłosiony...zakrywa rzeźbę, której de facto też tam nie dostrzegam....upssss

Gość gość
Mój mąż naszczęście jest bardzo mało zarośnięty-na klacie nie ma ani jednego włosa! Na podbrzuszu i niżej ma-ale tylko tam i to nie dużo! Na plecach ani jednego! Za to głowa zarośnięta czarnymi grubymi włosami :) jest super. Nie chciałabym aby był owłosiony jak malpa.... Z drugiej strony twoje ogolone włosy odrosną i co wtedy? Drapiące klujące i do tego jeszcze mogą ci wyskoczyć mega podrażnienia, czerwone i swędzące. Więc jak już będziesz chciał to nie rób tego na wlasną reke tylko idz do kosmetyczki. I absolutnie nie gol się maszynką jednorazówką! Dodam że mój mąż do tego ma 193 wzrostu i zadbane ciało...jak to twoje jest rzeczywiście w linku to najpierw o siebie zadbaj i poćwicz a potem bierz się za golenie....

Gość gość
o ja jebe wieloryb :D:D:D:D

Gość gość
na tym zdjęciu jest zwykły grubas w dodatku z nadmiernym owłosieniem - to już jest zaburzenie

Gość no i kaloryfer jest
Ta fotka to podszyw i następne też będą, więc nie zwracajcie uwagi drogie panie i piszcie dalej swoje zdanie na ten temat.

Gość koronkowa bluzeczka
gość Mój mąż naszczęście jest bardzo mało zarośnięty-na klacie nie ma ani jednego włosa! Na podbrzuszu i niżej ma-ale tylko tam i to nie dużo! Na plecach ani jednego! Za to głowa zarośnięta czarnymi grubymi włosami usmiech.gif jest super. Nie chciałabym aby był owłosiony jak malpa.... Z drugiej strony twoje ogolone włosy odrosną i co wtedy? Drapiące klujące i do tego jeszcze mogą ci wyskoczyć mega podrażnienia, czerwone i swędzące. Więc jak już będziesz chciał to nie rób tego na wlasną reke tylko idz do kosmetyczki. I absolutnie nie gol się maszynką jednorazówką! Dodam że mój mąż do tego ma 193 wzrostu i zadbane ciało...jak to twoje jest rzeczywiście w linku to najpierw o siebie zadbaj i poćwicz a potem bierz się za golenie.... Może twoj facet to baba :D:D:D:D:D hahahahahah:D:D:D:D

Gość myślę że.......
trudno wyrazić zdanie kiedy się nic nie widzi. Jednemu pasuje, drugiemu nie...jak tamtemu delikwentowi na fotce.

Gość gość
Ja mam kaloryfer i mam ogolony, tak najlepiej wygląda, zresztą po co robić kaloryfer jeśli ma on sie chować pod małpią warstwą włosów? Gdzie sens gdzie logika? a w cale nie musze często golić, wcale nie gole... Kilka zabiegów depilacji laserowej załatwiło sprawe na zawsze :)

Gość myślę że.......
koronkowa bluzeczka na jakiej podstawie to stwierdzasz?

Gość myślę że.......
pytanie do gościa wyżej... ile kosztuje taki zabieg?

Gość gość
jnie wiem, co moze sie podobac w zarosnietej klacie /kazdy ma jakies preferencje ;-) dla mnie nie jest to pociagajace z wiekiem, niestety, u tych bardziej owlosionych pojawiaja sie tez wlosy na ramionach i na plecach.... co kto lubi..:-) ja nie lubie :-)

Gość koronkowa bluzeczka
no jesli taki nagi bog z niego to moze byl kobieta:D:D:D: a ci nie powiedzial:D:D:D

Gość gość
różnie, brzuch/tors od 200-500zł za zabieg a żeby wyeliminowac wszystkie włoski to 4-5 zabiegów no ale ja to potraktowałem jako inwestycje w siebie :D

Gość gość
Mój mąż to z pewnoscią facet :) sądząc po częstotliwości naszego pożycia i długości oraz grubosci jego sprzętu :) Mały zarost tylko umila nam igraszki zazdrośniku :)

Gość gość
Facet owłosiony to super facet, a nie takie łyse ladaco.

Gość myślę że.......
gość 19:48 dzięki za info:)

Gość gość
Ja osobiście wolę zarośniętą, mój facet jest owłosiony i taki mi się podoba. Jakby się ogolił, wyglądałby moim zdaniem niemęsko, zwłaszcza, że jest chudy i nie ma mięśni. :) Jesli masz naprawdę dobrze umięśniony brzuch i klate, to możesz się ogolić, żeby to wyeksponować, ale tylko wtedy, jeśli naprawdę masz tam co pokazać. ;)