Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jest sens...?

Polecane posty

Gość gość

Jest sens wracac z Londynu do Polski? Tu zyjemy od wyplaty do wyplaty, jest ok, da sie zyc - tyle. Przeszkadza mi jednak coraz drozsze zycie i wysoka przestepczosc (sama zostalam tu napadnieta i okradziona) W Polsce moglabym isc na studia? Nie wiem... Co radzicie? Tu nie zarabiam duzo, chlopak nawet tak, choc jak na Londyn nie cuda... Nie jest mi tu zle, ale moze warto wrocic?

Gość gość
i co z tego ze w pl mozesz isc na studia? i tak pracy nie znajdziesz. nir zoumiem tego myslenia w pl moge isc an studia. tutaj tez mozesz isc, astudia ani tu ani w pl nie gwarantuja dobrej pracy aczkowliek wiekszy POTENCJAL jest na pewno w uk.

Gość gość
Spadaj nie chcemy cię juz w pl

Gość gość
P********ie, w UK nie ma pracy, w Polsce nie ma pracy...Kto chce, ten znajdzie! Trzeba chciec i cos umiec, a nie siedziec, beczec i narzekac. Nic sie samo nie zrobi!

Gość gość
No jak ktos konczy za przeproszeniem gowniany kierunek dtudiow to nie dziwota, ze nie ma pracy

Gość gość
Nie ma. Myślisz, że w Polsce więcej zarobisz?

Gość gość
Co z tego, ze w UK sie wiecej zarabia, skoro zycie tez jest nieporownywalnie drozsze, poza tym z praca coraz gorzej, niebezpiecznie, brudno, brzydko, szaro... UK spada na dno i nie ma tu nic lepszego jak w Polsce. W Polsce masz rodzine, przyjaciol, jestes u siebie, jak jestes ambitny to tez sobie poradzisz. Praca zawsze sie jakas znajdzie, dla chcacego nic trudnego.