Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy w 15 tyg badanie na fotelu?

Polecane posty

Gość gość
mi lekarz tego nie wciskał, powiedział, że jak źle się poczuję, coś mnie zaboli mam przerwać pracę, usiąść, chwilę odpocząć

Gość skąd wy sie bierzecie
idiotki nie mające pojęcia o medycyniena wyrażającd swoje opinie w tak ważnych sprawach? Głupie pinndy

Gość tyłki angolom
podcierajcie a sie nie mądrujcie wy tam w Anglii.

Gość wypowiedź 00:08
Jesteś bezdennie głupia. Dobrze że tacy ja ty wyjechali z naszego kraju płaszczyć się przed innymi, Anglicy mają swoją tanią i widać głupią siłę roboczą a u nas lżej się oddycha.

Gość tyłki angolom
podcierajcie a sie nie mądrujcie wy tam w Anglii.

Gość hmmmmm66
ale głupoty - wiadomo zachód to kraj miodem i mlekiem płynący gdzie każda ciąża jest w 100% zdrowa nigdy nie rodza sie tam chore dzieci nie ma poronien a KAŻDA kobieta pracuje ciązko na chwałę monarchii rodząc bezstresowo w przerwie na herbatę miedzy pudłami w sklepie. Polska to dziki kraj dzikie obyczaje - jakieś badania, jakieś usg i o zgrozo podtrzymywanie ciąży!!!! :( Tak wiec w UK zaiste rodzi sie wiecej dzieci ale u muslinów którzy idą na ilości hurtowe wrecz, a po drugie jak chodzisz na cmentarz w PL zapewne widzisz te małe grobki ( to sa martwe noworodki TWOICH babć + kilka poronień w życiu = bilan i tak na plus bo kiedyś średnio 4-5 dzieci w rodzinie było)

Gość gość
hahaha dobre :)