Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimminek

A ja mam fajne zycie :)

Polecane posty

Gość mimminek

Fajny mąż, dobra praca, zdrowie dopisuje, pieniądze w rodzince są :) A po nowym roku kupimy sobie nowe auto:)

Gość gość
no wlasnie, jakbys miala naprawde fajne zycie to bys kupila auto jeszcze w tym roku... :o

Gość mimminek
Kupimy na wyprzedaży. Tak samo kupiliśmy ten, którym teraz jeździmy, ma już 10 lat i czas go wymienic.

Gość gość
Bo fajne życie, to nie życie na ten tychmiast :D

Gość beeh
Twoj maz nie jest fajny tylko cwany bo ma boki ale je dobrze ukrywa. Pozdrow go ode mnie :-).

Gość gość
i kupil kochance samochod

Gość fotel
fortuna kołem się toczy.

Gość mimminek
Owszem, toczy. Wiem o tym. Tym bardziej cenię to, co mam.

Gość gość
Zapomniałaś o kochance ;)

Gość mimminek
Nie ma kochanki. Nie da się miec kochanki i ją ukrywac, gdy pracujesz z żoną, jeździcie na te same wyjazdy służbowe, wczasy i razem mieszkacie. Ba, nawet razem wracacie z pracy :) Nie da się tego ukryc. Uwierz mi.

napisz jaki ten samochód bom ciekawa okrutnie , właśnie mój sprzedaliśmy i muszę jeździć samochodem męża z 87 roku

Gość mimminek
A tak przy okazji: naprawdę tak Wam żal d.....ę ściska, jak komuś się układa w zyciu?

Gość mimminek
Jaki samochód? Ten, którym jeździmy czy ten, który chcemy nabyc? Jeździmy focusem. A co kupimy? Jeszcze nie wiem - zobaczymy jakie ceny zaoferują dealerzy różnych marek. Kupimy to, co będzie miało najlepszą relację jakości do ceny w kontekście naszych potrzeb. Szukamy auta w typie Forda Mondeo. Przy czym nie musi byc to ten samochód - jest spory wybór na rynku w tym przedziale.

Gość co nas to obchodzi
autorko a czemu to sluzy to twoje chwalenie,jestes śmieszna mozesz mieć jaguara i na mnie to nie robi wrażenia

żal mi niczego nie ściska , znam parę która pracuje tak jak Ty , pracują razem w jednej firmie , razem wyjeżdzają do pracy w systemie 2 tyg praca 2 tyg wolnego , razem mieszkają na tych wyjazdach ...mieszkają w Toruniu

Gość gość
I super, ze nie narzekasz! Naprawde chcialoby sie zadowolonych ludzi slyszec czesciej, a nie tylko narzekanie i nawet jak komus sie dobrze powodzi to i tak placze bo chcialby wiecej. Oczywiscie, ze samochod z wyprzedazy, bo i po co przeplacac, skoro za kilka miesiecy mozna zaplacic 10% mniej, a zaoszczedzona kase wydac na weekend w gorach dla calej rodziny na przyklad. Polska to strasznie zawistny kraj i jak tylko komus sie lepiej powodzi, to innych od razu zazdrosc zzera. Ja tam, potrafie sie cieszyc szczesciem innych, bo i sama tez jestem szczesliwa z tym co mam:) Tylko zgorzkniali ludzie bez wlasnego zycia interesuja sie innymi i zyja innym w kieszeni... Smutne...

Gość mimminek
Co Was to obchodzi? W sumie niewiele. Ale to nie zmienia faktu,ze na kafe piszą osoby, których problemy też mnie niewiele obchodzą. :) A biorąc pod uwagę poziom "zadowolenia z życia" na tym forum uznałam, ze mam farta :) I to napisałam.

Gość mimminek
ester, ale to o d*pościsku nie było do Ciebie :)

Gość co nas to obchodzi
to dobrze że masz farta ale naprawdę nic mnie to nie obchodzi nie mam także powodu do kwękania ,ale nie chwalę się czego się dorobiliśmy po co? naprawdę to takie głupiutkie

Gość mimminek
Tak Ci to przeszkadza? Bo jak ktoś mi pisze, że ma miłe zycie to ja mu zyczę szczęscia. A jeśli pisze czego się dorobił - chwala mu za to. Oby mu się dalej wiodło. I tym się różnimy.Ja mam przychylne podejście do takich ludzi.

Gość mimminek
A tak na marginesie: skoro Cię to nie obchodzi, to czemu piszesz na takim temacie? :) Sama/sam sobie odpowiedz.

bo to są takie dwa podejścia , cheścijańske(wschodnia Europa) gdzie chwali się ubóstwo i protestanckie(zachodnia) gdzie chwali się bogactwo

Gość co nas to obchodzi
czemu piszę? bo to mnie po prostu śmieszy nie masz innych spraw? nic nie wnosisz,jestes chwalid**a!!!!

Gość mimminek
No wyobraź sobie, że nie mam innych spraw :) A Ty masz d*pościsk :)

Gość mimminek
Nie, Ester, nie mieszkam w Toruniu. Ale mamy zamiar w te wakacje wyskoczyc do Torunia na weekend, bo piękną ma starówkę :)

Gość mimminek
Ester, przeczytaj, proszę, w jakim kontekście było napisane o pracy z żoną ;)