Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adasdssdss

Zaczął być oschły

Polecane posty

Gość adasdssdss

Z poprzednim chłopakiem rozstałam się głównie dlatego, bo byłam zbyt zimna (traktowałam go bardziej jak kolegę, przekładałam znajomych ponad niego itd). Z moim obecnym było podobnie: w końcu miał dość, o czym mi powiedział, ale jednak zmienił zdanie, znów się spotykamy. Ja się "poprawiłam", ale z jego strony jest chyba inaczej (a może zawsze tak było, ale teraz dopiero to zauważam). Wczoraj np. cały dzień się do mnie nie odezwał. Nie mówi mi rzeczy takich jak mój poprzedni (bzdety typu, że tęskni - powiedzmy). W niedzielę sama napisałam mu, że cieszę się, że razem spędziliśmy weekend - cisza. Nie zwraca się do mnie w żaden sposób, nawet po imieniu. Raczej nie przytula (czasami). Jakiś czas temu przyjechał po mnie kawał drogi do znajomych na działkę - to by niby znaczyło, że jednak mu zależy... i często "poświęcał" się w podobnych sytuacjach. Ale chyba nie ostatnio. Zabawne, że mam do niego pretensję o to, co sama robiłam (nie zdawałam sobie z tego sprawy szczerze mówiąc). W każdym razie boję się, że jemu nie zależy (bo mi owszem), i że może mnie zdradza/zdradzi...

Gość gość
facet przejżał na oczy , miał czas zeby zobaczyć jaka jesteś , nic z tego nie bedzie

Gość adasdssdss
Zmieniłam się na lepsze. Nigdy nie miałam okazji zobaczyć jak powinno to funkcjonować

Gość gość
Moze nie odrazu ze mu nie zalezy. Ale uwazrzm ze on Cie karze za Twoje wczesniejsze zachowanie i tyle. Moze nie pasujecie do siebie bo Ty i on zachowujecie sie bardzo dziecinnie.

Gość adasdssdss
Skąd wniosek, że zachowuję się dziecinnie?

Gość gość
Zachowanie dziecnine to wlasnie takie fochy czy olewactwo jak prowadzicie. Udawanie ze Wam nie zalezy. ile macie lat ze takie rzeczy odwalacie -15?? O zwiazek sie dba i go pielagnuje.

Gość adasdssdss
Chyba nie przeczytałaś tego, co napisałam wyżej. Z mojej strony to nie było działanie z premedytacją, ja zwyczajnie nie zdawałam sobie z tego sprawy.

Gość gość
No ale Twoj facet robi to raczej z premedytacja.