Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mAGDA2678489990

za gruby niemowlak ?

Polecane posty

Gość mAGDA2678489990

miałam podejrzenie cukrzycy ciążowej, nie brałam żadnej insuliny, ponieważ nie było takiej potrzeby. Ostatnia wizytę u lekarza przegapiłam, a później ciężko było się dostać wiec nie byłam ... moje pytanie - brzmi czy mój synek może z tego tytułu nadmiernie przybierać na wadze ? w rodzinie męża wszystkie dzieci że tak powiem są otyłe. Lekarz kazał mi go odchodzić ale jak ?! czekam na odpowiedzi dodam, że ma pól roku i wazy 10 kg. Karmię go mlekiem modyfikowanym Nan pro od 4 tyg życia.

Gość gość
hahaha było trzeba zapytać tego mądrego lekarza :D

Gość gość
jak można odchudzać takiego małego brząca?? przeciez jego głównym posiłkiem jest mleko ....

Gość odmawiac sobie
moja corka miala 7 miesiecy i wazyla 9700 mowili ze jest duza ale nie robili z tego tragedii moze dlatego ze byula tez dosc dluga kazali w miare mozliwosci obnizac dawki jedzenia... wprowadzaj inne pokarmy a mleko rob z troche mniejszych proporcji ale troche mniejszych niz jest to podane... jak zacznie chodzic to zacznie chudnac:) mysle ze nic zlego sie nie dzieje ale moze lepiej zebys sie przeszla z dzieckiem do lekarza wtedy bedziesz miala pewnosc:)

Gość gość
Ja mialam cukrzyce stwierdzona- ale na diecie ładnie sie wyrownal poziom cukro. Pozatym hemoglobine glikowana mialam w normie. Maly ur.sie 4.5kg a jak mial 4.5 m-ca na szczepieniu wazyl 9.5kg i mial 74cm. Jak go rozbiore to widze udziska grube ale pediatra nic nie powiedziala w tym temacie,tyle ze fajny chlopak. co lekarz to opinia. nie uwazam zeby byl gruby. Karmie piersia. Wprowadzam jednak juz staly pokarm,bo coraz czesciej je.

Gość odmawianie sobie
duzy sie urodzil i podwoil swoja mase.. moja corka urodzila sie malutka 2700 a po 7 miesiacach wazyla jak wyzej napisalam i tez wielkiego ale nie bylo racze z ojej strony zamartwianie sie...

Gość gość
co sądzicie o pomyśle, żeby nie używać pampersów? bo jestem w ciąży i tak się zastanawiam... czy te ekomamy maja rację czy przesadzają... http://dzieci.pl