Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczandra92

Tak wyglądałby mój list pożegnalny gdybym popełnił samobójstwo

Polecane posty

Gość prawiczandra92

''Postanowiłem odebrać sobie życie bo przegrałem swoje życie uczuciowe, tak właściwie to nigdy nawet go nie zacząłem ale chodzi mi głównie o to że nie chciały mnie za swojego chłopaka ani Madzia ani Weronika. Specjalnie wymieniam je z imienia i nazwiska by jeszcze raz na koniec usłyszały o mojej osobie. Próby ich zjednania sobie zakończyły się fiaskiem, a były to moje ostatnie podrygi przed tym aż zaczął mnie toczyć kompleks mojego niedoświadczenia w relacjach damsko-męskich którego mimo najszczerszych chęci nie byłem w stanie zlikwidować znajdując sobie jakąś dziewczynę a z którym tymbardziej nie mogłem żyć. Kolejnym gwoździem do trumny dla mnie były moje relacje z matką. To nie była zbyt normalna osoba, nie miałem zamiaru się z nią użerać przez następne kilkanaście lat. Wystarczająco dała mi się już we znaki. Na kolejnych pozycjach jako powody mojego zejścia z tego świata można wymienić brak perspektyw na życie, brak pracy, brak wykształcenia, życie w izolacji od ludzi. Chciałbym pozdrowić z tego miejsca moich dwóch kolegów Konrada - za to że dał mi namiastkę tego jak żyją ludzie w moim wieku i Artura za jego pogodę ducha i fakt że chciał siię kumplować ze mną. Pozdrawiam tez moja trenerke z siłowni i panią od matematyki z ogólniaka.”

Gość Roskosmos
Dlaczego Madeleine ma mnie gdzieś? Ciekawe czy już ma chłopaka. Co najmniej dwie jej koleżanki o których wiem mają chłopaków, czy ona zechce pozostać w tyle?

Gość gość
Psychopata

Gość gość
ile masz lat? 21? to co ty gadasz ze przegrales. jeszcze nie jest za pozno

Gość oiiii
Po treści tego listu odnoszę niejakie wrażenie że popełniłbyś je na złość kilku osobom, po to by poczuły jakieś wyrzuty sumienia itd. Strzelanie samobója na złość innym to głupota, a próba obciążania jakichś dziewczyn za to że cię nie chciały to wręcz sk...syństwo. Nie łudź się, płakać po tobie będzie tylko rodzina i to najbliższa, bo dalsza będzie żałować głównie twojej matki,a nie ciebie. A dla innych ludzi twój samobój byłby tylko chwilową sensacją o której szybko zapomną. Jak się zabić to tylko dla siebie z wewnętrznej potrzeby, a nie na złość innym. 🖐️

Gość gość
ktoś musi popełniac samobójstwa, żeby było więcej miejsca na zmywaku w Anglii

Gość gość
nie rób tego!!!!!!!!!!!!!

Gość Łona jest Aniołem
"Łona"takich wygłupów nie pochwala ,więc i mnie się nie widzą .:)

Gość gość
A w ogóle to po co zostawia sie listy? Bliscy mieli w d***e za życia samobojce, nie zasługuja na to.

Gość nretawq
Moim zdaniem dobry list. Też coś w tym stylu pisałam w umyśle, bo na kompie mi się nie chciało.

Gość gość
Czytajac ten list chce mi sie a wlasciwie nic mi sie nie chce ten list to jakis dramat obarczenie innych osob za swoje zle decyzje autorze tego listu z calego serca i szczerosci mowie ci a wlasciwie nic nie powiem bo szkoda slow zwykly pajac zle relacje z matka? trwaj przy niej do konca nawet gdyby była nieznosna gdy umrze trzeba z duma mowic odeszla moja mama niechciany przez 2 dziewczyny? to kpina jaks cos ty k***a romeo? ile ty masz lat wgl chyba nie wiecej niz 19 ale emocjonalnie robisz z siebie 15 ludzie czytajacy list powyzej apeluje zapomnijcie ze to czytaliscie a jesli macie mniej niz 16 lat wylaczcie komputer wyjdzcie na dwor i cieszcie sie zyciem a nie siedzicie naczytacie sie bzdor a nastepnie bez racjonalnego myslenia skaczecie z okien tniecie sie i trujecie mata efekt bezstresowego wychowania szanujcie zycie macie tylko 1 przezyjcie je z godnoscia popełniajcie bledy i tak ich nie unikniecie macie szanse szanse by zmieniac swiat moze nie znajdziecie leku na raka a moze i tak ja tego nie wiem wy tego nie wiecie zyjcie poprostu dalej tak jak umiecie

Gość gość
Na zlosc mamusi odmroze sobie uszy

Gość gość
92 taki list napisał? :-D