Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż każe mi sie wyprowadzic z dzieckiem, ba nawet chyba juz znalazł mi

Polecane posty

Gość gość
musial poznac bogada francuzke

Gość gość
nie prowo , nie prawik, nie brzydula- ale nie ważne

Gość gość
pamiętam tamten temat ciesz sie, że chociaż o alimentach myśli i kase córce daje. wiadomo inaczej powinno to wyglądać, ale lepsze takie minimum niż totalnie olewać. chociaż c**j wie jak to będzie za kilka lat

Gość gość
tak póki co myśli o alimentach, wie jak dziecko przekupić (ostatnio dostała prezent za prawie 3 tys). Ale co z tego, że myśli o alimentach jak niejednokrotnie w małżeństwie powtarzał, że jak nie będziesz grzeczna (ja) to nie dostaniesz kasy i była przemoc psychiczna i finansowa. Teraz koniecznie chce żebym jak najszybciej pobiegła z nim do notariusza o zrzeknięcie się mieszkania i wszystkiego. I tak jak pisałam po rozwodzie chce żebyśmy zaczęli od początku razem.

Gość gość
ja pierdziele on jest chory, gdzie ja miałam oczy ja p*****le

Gość gość
dziś od męża usłyszałam, że po rozwodzie (tak jak pisałam wcześniej) zaczniemy od nowa razem i jeszcze raz ślub weźmiemy. Jestem normalnie zmęczona tym człowiekiem. Nawet ostatnio się pytał czy jadę z nimi (z nim i córką) na wakacje krótkie.

Gość taka jedna ona55
Coraz częściej uważam, że Faceci są nienormalni. Jedno mówią, drugie myślą co innego, a trzecie co innego robią. Bądź mądra i zrozum faceta :S Sama już uważam, że facet= problem.

Gość gość
są bardzo, bardzo różni od nas, nie rozumiem kompletnie mojego męża (normalny on nie jest), jak mu powiedziałam że to nie jest normalne to odpowiedział- a my jesteśmy normalni. Chora sytuacja strasznie, ja się zgodzę na rozwód (bo i tak uważam że oboje powodujemy że się niszczymy nawzajem) myślę, że gdyby każde z nas poszło w inną stronę byłby o niebo . Jestem wykończona emocjonalnie.

Gość gość
Piszesz jakąś choojoze. O czym ty w ogole mowisz? Jakis nielad i bezsens, psychoza

Gość gość
Jak juz piszesz, to staraj sie z sensem i nie polykaj wyrazow