Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zła i Wredna

9 dni do terminu ...

Polecane posty

Gość Zła i Wredna

Witam dziewczyny zostalo mi 9 dni do planowanego porodu i od kilku dni mam biegunke... dzis jakies dziwne bulgotanie w brzuszku , i mam pytanie czy to jest normalne ? Czy organizm tak jakby sam sie oczyszcza przygotowuje sie do tego porodu ? To jest moja pierwsza ciaza i chcialam zapytac tez jak to wszystko wyglada jak sie rodzi i co jest po urodzeniu oddaja mi dziecko ja je myje sama ? czy robia to pielegniarki ? moze jakies rady ? Bylabym wdzieczna

Gość siekiera motyka
maz mojej zaufanej przyjaciolki wszystko robi z miloscia.... milosc jest prosta wystarczy rozpiac rozporek

Gość gość
swiat jest zły ale Bóg jest dobry, a my mamy miłość w sobie bo jesteśmy stworzeni na jego podobieństwo tylko często właśnie pod wpływem tego złego świata o tym zapominamy, często nawet ci zli ludzie podczas szczerer rozmowy deklarują że chcieli dobrze

Gość ty się leczysz?
Bo powinnaś. Biegunka może - nie musi świadczyć o zbliżającym się porodzie.

a ty potrafisz czytac?? gdzie ja napisalam ze to biegunka oznacza ze akurat bede rodzic ? zapytalam czy to jest oznaka tego ze organizm sam od siebie sie oczyszcza.....

Gość cbdiucbedcech
Świat jest zły Nie mówcie mi, że jest inaczej, bo i tak nie uwierzę Świat jest zły Coraz częściej się o tym przekonuję I w ludziach też jest coś złego - obojętność na drugiego człowieka, brakuje miłości we wzajemnych relacjach Świat jest zły Na szczęście są ludzie, którzy choć trochę zmieniają go na lepsze Świat jest zły Możemy jednak ten świat naprawiać, Musimy tylko czynić wszystko z miłością, Niech ona będzie wpisana w naszą codzienność.

Gość gość
tak sama myjesz dziecko, dziecko myje się tuż po porodzie, na pewno będziesz miała siłę wstać i umyć niemowlaka, babo czy Ty zamiast płodzić dzieci nie powinnaś się leczyć?

a s***********e idiotki nauczucie sie czytac wiadomeze jak dziecko sie urodzi zabieraja waza itp myja codzilo mi o pozniejsze dni bo kiedys bylko inaczej nie wiem jak jest teraz co szpital to inaczej bARANY !!!!!!