Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maciek B.

propozycja obiadu na wtorek....

Polecane posty

Gość SkromnaDziewuszka
to się raczej nie żeń. Małżeństwo to też często robienie czegoś, na co w danym momencie nie ma się ochoty :) Sorki, że się tak wbiłam w wątek- niby kulinarny :P

Gość SkromnaDziewuszka
nawet głowa rodziny czasem może nie mieć ochoty lub sił :P Oczywiście Ty będziesz rządził w domu i trzymał resztę hołoty twardą ręką ? :)

Gość gość
a czym chcesz pokazać że nie jesteś gorszy od tych warszawiaków?? Ubraniem?????? Czy ręcznikiem ???????? I w czym uważasz ich za godnych naśladowania? Mieszkańcy W-wy niczym się w tej chwili nie różnią od ludzi z innych miast i miasteczek. Strasznie prosty jesteś chłopie. Twoje gotowanie pozostawię bez komentarza bo nie ma o czym gadać gotujesz w stylu mojej babki, nie wiem po co to opisywać. Masz problem no life. Tak jak większość tutaj.

Wiem, ze gotuje w stylu Twojej babki, bo ja opieram sie na tradycyjnej kuchni polskiej. Przed ludzmi ze stolicy bede chcial pochwalic sie markowym autem, 3 polo Lacoste, recznikiem z Sardynii, okularami Ray Ban, ajfonem z bialymi sluchawkami i kilkoma innymi gadzetami.

Gość gość
Maciek ty chyba nie piszesz na serio, no nie?

Gość no life 767557575
masz coś do no lif'ów gościu,zaczniemy was prać po tych niewyparzonych ryjach to sie skończy lato z rochlatem

@gosc: ale w ktorym momencie, bo ja tu wiele rzeczy napisalem? Obiad taki dzis bede mial jak napisalem.

Gość gość
No o tych wszystkich rajbanach, ajfonach itd...

No tak, to rzeczywiscie byl zart. Co nie oznacza, ze nie mam tych rzeczy. Recznik z Sardynii przywiezli mi rodzice 2 lata temu.

Gość gość
To dobrze bo takie rzeczy materialne nie maja w zyciu zadnego znaczenia :)

Wiem, to byl joke:) Co nie zmienia faktu, ze jestem gadzeciarzem i lubie zbierac rozne przedmioty, ale robie to dla siebie.

Btw. nie rozumiem jak mozna robic komus zarzut, ze gotuje jak jego babcia. Ja kuchnie mojej babci bardzo wysoko cenie i zawsze bede.

Tzn. z tym, ze nie maja zadnego znaczenia to sie nie zgodze. Rzeczy materialne maja znaczenie, tylko nie mozna miec obsesji na ich punkcie.

Gość Maciuś B.
Hej, Maćku. Jak tam obiadek? Jak mija Ci dzień? :)