Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania 91

Cieszylibyscie sie z takiego prezentu?

Polecane posty

Gość Ania 91

Chce kupic swojemu chlopakowi na rocznice naszego zwiazku łańcuszek srebrny + wisiorek tzw nieśmiertelnik z grawerem (z wrzeźbiona dedykacja) I Tu moje pytanie :) Jaki napis? Na jednej str będzie data naszej rocznicy a na drugiej? Co napisać:) Szukałam w necie, patrzyłam na sentencje ale to wszystko takie oklepane trochę chce coś oryginalnego i niekoniecznie musi być jakieś mega romantyczne bo mój chłopk do romantyków nie należny :P Dajcie jakieś fajne pomysły :)

Gość gość
a czy on to będzie w ogóle nosił?

Gość Ania 91
Hmmm a jak nie to to co innego byscie kupili mam przeznaczone 180 zl dajcie propozycje ;)

moim zdaniem to kiepski pomysl - wiekszosc mezczyzn nie lubi nosic bizuteri, do tego niesmiertelnik jest duzy, widoczny i nie koniecznie wygodny, a jeszcze z dedykacja to 'obciach' (niesmiertelnik sluzy do innych celow) lepsze jest zaproszenie na wspolne wyjscie na kolacje itp

Gość Ania 91
ok ok dzieki wielkie za rade :) calki weekend ma byc nasz ;) lecz mimo wszystko chce mu dac jakis prezent :) tylko co ? :(

Gość gość
ja z moim facetem nie kupujemy sobie prezentów na rocznicę, spędzamy po prostu ten dzień razem, ja robię tort, jakieś winko i tak siedzimy. Jeszcze zdążysz mu nakupować prezentów, mało jest okazji? Urodziny, imieniny, święta. Gdybym miała kupować prezenty na wszystkie możliwe okazje to wyczerpałyby mi się pomysły.

Gość Ania 91
Oj wiem :) ale jestesmy razem od roku i tak w zasadzie to nic konkretnego mu nie kupilam jak do tej pory :) o winku juz pomyslalam i upieke specjalne ciasteczka dla niego ulubione :D :) ale chce cos mu ddac :)

Gość gość
zresztą faceci nie przykładają zbyt dużej uwagi do takich rzeczy, jakie my lubimy typu albumy, biżuteria z grawerem, ramki ze zdjęciami, miśki itp. Obejrzą, odłożą gdzieś i będzie leżało. Lepiej zorganizujcie sobie fajnie czas.

Gość gość
My na rocznice kupilismy sobie srebrne obraczki, wygrawerowalismy daty od kiedy jestesmy razem

Gość gość
Obraczki nosilismy przez 7 lat bo potem zrobily sie za male:) teraz zostala fajna pamiatka

Gość gość
obrączki to dziecinada :o

Gość Ania 91
oo dobry pomysl podoba mi sie :) a ile cos takiego kosztuje ?:)

Gość Ania 91
z jednej sr dziecinada ale z drugiej hmm potem mozna fajnie sobie powspominac :))

Gość gość
Koszt to ok 40zl max.

Gość gość
ale co wspominać? Datę każde z was będzie znać, co dzięki obrączce można wspominać? Też tego nie będzie nosił, gwarantuję. Naprawdę dziecinne pomysły macie, 13-letnia córka znajomej nosi taką obrączkę właśnie, mnie to śmieszy.

Gość gość
Głupota totalna z tymi obrączkami :-O Wiesz, że to zła wróżba dla związku?

Gość Ania 91
oo to dosyc tanio :) chyba ze kupic zwykly meski gruby srebrny lancuszek i bransoletke w komplecie ?; ) wiem ze taka bizuterie lubi na pewno, bo w sumie kiedys on mi dal swooja bransoleke i ja ja nosze caly czas :) to moze zamiast niesmiertelnika bransoletke i lancuszek??? co myslicie o tym ?

Gość gość
Jak to co wspominac? Glupie pytanie. Moj facet to nosil i znam mase facetow ktorzy takze je nosza i nosili

Gość Ania 91
dobra macie racje :P al eco myslicie z tym lancuszkiem i bransoletka ? Kurcze ! pomozcie ! :) jutro juz musze to kupic/ zamowic :P

Gość gość
No mój facet nie nosi bransoletek itp to dla niego zbyt ciotowskie ze tak powiem ale każdy lubi co innego

Gość Ania 91
w suemie to zalezy od osoby :) jedni beda nosic drudzy nie choc mysle ze jak mojemy dam to nawet jak mu sie podobac nie bedzie to bedzie to nosil :P ale chce zeby mu sie podobalo ;)

Gość gość
Zla wrozba? Hahaha gdyby patrzec na takie p*****ly czlowiek z domu by nie wychodzil

Gość Ania 91
ja tam nie wierze we wrozby :P chce zrobic swojemy mezczyznie niespodzienke i sprawic mu przyjemnosc tylko ;))

Gość Ania 91
A i jesli lancuszek to na 50 cm czy 55 ?

Gość gość
nie bo ja tylko nosze krzyżyk i medaliki

Gość haliiinn
ja moge doradzic bo pracuje w sklepie jubilerskim jesli chcesz kupic srebrny lancuszek z bransoletka to duzo cie to bedzie kosztować i jeszcze gruby ... ja to zawsze sie smieje z takich co takie łancuchy dla krowy kupuja ale nie tylko ja ale moje kolezanki z pracy tez. Jesli chodzi o dlugosc lancuszka 50 czy 55 to duzo zalezy od faceta jaka ma szyje.. bardziej uniwersalny to 55.. dla kobiet 45.