Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

prezent dla nastolatka

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Witam mam problem, musz臋 kupi膰 prezent dla mojego 16-letniego bratanka na urodziny, i nie mam poj臋cia co to ma by膰. S艂ysza艂am od c贸rki mojej przyjaci贸艂ki, 偶e jest taka firma nazywa sie Aloha from deer, robi膮 ubrania za kt贸rymi nastolatki szalej膮. Czy kto艣 ma jakie艣 do艣wiadczenia? Ubrania s膮 stosunkowo drogie, a nie chce 偶eby to by艂 prezent nietrafiony. B臋d臋 wdzi臋czna za pomoc http://alohafromdeer.com/gory/bluzy/bluzy.html

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
A nie orientujesz si臋 czy Aloha ma sklep taki zwyk艂y te偶? czy tylko internetowy? Jestem z Gda艅ska. Wzory na bluzach s膮 nieziemskie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kup mu sk贸rzane spodnie - zrobi furore na imprezach teraz nastolatki robia sie na tych bieberach czy jak im tam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
sk贸rzane spodnie to ca艂kiem nie jego styl :/ wi臋c chyba bluza by艂aby lepsza on tak chodzi wiecie w czapeczkach w艂a艣nie, adidasy itp

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Klaudiasd
No to mo偶e w艂a艣nie jaka艣 fajna czapeczka? M贸j brat (17 lat) dosta艂 ode mnie ostatnio t- shrit i do tego upolowa艂am w biedronce Ptasie Mleczko w bia艂ej czekoladzie, to bajka dla podniebienia. Szkoda, 偶e nie mo偶na ich ju偶 nigdzie dosta膰. Gdzie艣 czyta艂am, 偶e mo偶e od wrze艣nia zn贸w si臋 pojawi膮 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ania mo艣
Na Super Prezenty masz cho膰by kurs tenisa - jako艣 nie wydaje mi si臋, 偶eby jakikolwiek prezent w tej roli si臋 lepiej sprawdzi艂. Starajcie si臋 dawa膰 dzieciom co艣, co odci膮gnie je od komputera i siedzenia w domu ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hutaros
To co jest odpowiednie - http://www.ematador.pl/pl/c/Zestawy-Raspberry-Pi/234 pod zainteresowania. U nas to by艂 akurat taki prezent, ale wiadomo, 偶e to przede wszystkim zale偶y od tego, z jak膮 osob膮 mamy do czynienia, jakie s膮 jej zainteresowania ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dla nastolatka to pewnie jaki艣 gad偶et albo jak nie chcemy 偶eby by艂 za bardzo w wirtulanym 艣wiecie to co艣 sportowego? Wejd藕 sobie na allinside.pl. Maj膮 tam kup臋 rzeczy w dobrych rzeczach :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hartek
Kwestia szukania, sami zobaczcie - https://www.ematador.pl/pl/c/Banana-Pi/217 Oczywi艣cie to nie jest rozwi膮zanie dla ka偶dego, ale generalnie je艣li ch艂opak jest ambitny, to b臋dzie zadowolony.

Udost臋pnij ten post

Nie ryzykowa艂abym z kupowaniem ubra艅, chyba 偶e rodzina dziecka wskaza艂a by mi konkretn膮 rzecz, o kt贸rej nastolatek marzy.

Udost臋pnij ten post

Nie ryzykowa艂abym z kupowaniem ubra艅, chyba 偶e rodzina dziecka wskaza艂a by mi konkretn膮 rzecz, o kt贸rej nastolatek marzy.

Udost臋pnij ten post