Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

karmienie piersią a kleik ryżowy

Polecane posty

Gość gość

Witam, Pytanie kieruje do mam, ktore karmią piersią bądź karmiły. Mój synek obecnie ma 13 tyg jest cały czas na moim mleczku, ale widzę że zaczyna coraz więcej i częściej jesć. Przybiera na wadzę dobrze waży ponad 7kg rośnie i rozwija się też. Kiedyś w nocy budził się tylko raz o 3 teraz o 23:30 i 4 na butle. Obecnie je następująco: -19-19:30 - 180-200ml na kolacje to przesypia do tej 3 -4 jak zje 150ml to się budzi i dojada o tej 23 60-90ml. - Potem o 3 normalnie 150ml -7 120ml -drzemka -8:30 - 110ml -10:30-11 130ml -12:30-13 120ml -drzemka -15:30 - 130ml -drzemka 17:30 - 120ml -kąpiel i butla o 19 wypija od 150 do 200ml. Boję się że się nie najada dlatego tak często je i zaczął budzić się w nocy od 3 dni. Mam pytanie czy można troszkę ugotowanego kleiku ryżowego na moim mleku? Może wtedy zaśnie na dłużej i będzie bardziej najedzony. Zaznaczę, że dokarmianie mm nie wchodzi w grę bo ma skazę białkową i nie tolaruje nawet mleka dla alergików. Pediatra doradziła mi karmić piersią jak najdłużej.

Gość gość
możesz spróbować, ja też dałam kleik na moim mleku jak maluch miał 4 m-ce.

Gość gość
Jak to najlepiej podać do mleka czy na łyżeczce żeby spróbował? Rano, wieczorem?