Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosiaczekzwawy

elektroniczna niania z kamerką

Polecane posty

Gość gosiaczekzwawy

Witam, szukam takiej niani bezprzewodowej tylko dodatkowo wyposażoną w kamerkę, która umożliwia monitorowanie dziecka na bieżąco. Dobrze żeby w nocy można było widzieć przy zgaszonym świetle ;) sama nie mam dzieci, więc nie za bardzo wiem gdzie szukać takiego sprzętu, a że to ma być prezent to dobrze żeby cena tak do max 500 pln ;)

Gość gosiaczekzwawy
dzięki za info ;) która z tych dwóch lepsza??? :P

Gość gosiaczekzwawy
dzięki za info :))) która z tych dwóch lepsza? :P

Gość onaonaonaonaona
wg mnie ta druga lepsza :) ładniejsza, tańsza i w ogóle ;P

Gość gość
jak spisz to i tak c***a widzisz wiec po co ta kamera

a czy to w ogole sie sprawdza taka niania z kamerka? nie jest to zbedne?? ja uwazam ze zwykla niania w zupelnosci wystarczy, przeciez w nocy nie sledzisz co dziecko robi.. ja mam nianie baby control classic i jest swietna, nei potrzebuej zadnej kamerki.

Gość gość
Polecam bardzo nianię firmy SNUZA. kosztuje mniej niż 500 zł i mam ją juz 3 miesiące, także wiem, że jest warta zakupu. Musialam kupic video nianie, bo rodzice maja dom pietrowy, wiec jak u nich jestesmy, to niania jest niezbedna. Wczesniej korzystalismy z monitora oddechu snuza halo i sprawdzil sie rewelacyjnie, takze dlatego glownie wybor padl na te firme. Moze gdybysmy mieli wiekszy budzet, to wybralabym inny produkt, ale tez chcielismy w cenie do 500 zł i stad Snuza. Na pewno kupilabym te nianie drugi raz.

Ja korzystam z elektronicznej niani i jestem bardzo zadowolona. Dziecko jest moim oczkiem w głowie i nigdy nie mogę się z nim rozstać. Mąż kupił mi właśnie takie urządzenie, żebym chodziaż mogła spać spokojnie i od czasu do czasu zaglądać co się u małej dzieje. My używamy PHILIPSa, kamerka ma bardzo dobrą rozdzielczość i działa w nocy. Jest tam kilka modeli, podrzucam link do strony - http://www.philips.pl/c/avent-elektroniczne-nianie/25121/cat/. Może znajdziesz coś odpowiedniego na prezent.

500zł za nianie? matko:P może niektorzy maja pieniadze to sobie moga pozwoolic, moja baby control classic jest duzo tansza i nigdy mnie nei zwiodla, wiec jak nie musisz przeplacac to po co przeplacac?

Gość elizapyzata
Łoo 500 zł to bardzo dużo! Szczególnie że potem okazuje się że taka niania wcale tak bardzo potrzebna nie była, owszem przydaje się ale bez przesady, żeby wydawać tyle kaski. U nas sprawdziła się niania za ok 150 zł BabyOno - bardzo fajna, nieskomplikowana, żadnych zakłóceń:)