Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

stosunek który trwa godzinę ... jak jest u was?

Polecane posty

Gość gość
moj piesek potrafi to robic dosyc dlugo ale musze go kontrolowac aby nie wytrysnal a wtedy jestem bardzo zadowolona

Gość ditriti
Dobre pytanie czy znajdzie taką. Większość kobiet jest raczej na nie jeśli chodzi o 2 godz akt samego stosunku po to by facet mógł skończyć wytryskiem. 2 godz tak, ale czasem i z pieszczotami a nie sam akt tyle czasu.Tutaj o ile dobrze pamiętam tylko jedn kobieta, z nickiem nimfomanka napisała że pasuje jej długi seks , pozostałe kobiety by takiego nie chciały. Ja też nie. Dobrze że rozważasz rozstanie bo co gdy seks zacznie się problemem, męczarnią, czy pojawi się dziecko a on będzie chciał codziennie tak długiego seksu.

Gość marta....
a u mnie odwrotnie :( facet cudowny, oid kazdym innym wzgledem, ale konczy we mnie po moze 3-4 minutach :( tesknie za nim okropnie bo bylam zakochana ale... na dluzsza mete bardzo mnie to meczylo :( jemu wystarczy te 3 minuty, mowi ze konczy szybko bo okropnie go podniecam i nie mial nigdy tak ladnej dziewczyny :) ale dla mnie to zadne pocieszenie, nie jestesmy juz razem. moze to tez dlatego ze jestem 'tam' ciasna, przed nim mialam tylko jednego partnera. nie wiem. szkoda ze tak bylo. naprawde mi sie podobal :(

Gość marta....
to nie tak ze kochalismy sie raz i mi sie nie podobalo. probowalam przez 2 miesiace, i serio, to meczace miec faceta a nie byc zaspokojona. wiem ze jemu wystarczylo to co bylo, ale co ze mna? nie powiedzialam mu tego oczywiscie kiedy odeszlam, wymyslilam cos innego bo nie chce zranic jego uczuc.

Gość gość autorka
Ditri masz rację. Marta 3 minuty to też za szybko, chociaż jak ja pomyślę o 2 godz to mam dość, wolałabym orgazm podczas pieszczot, podczas stosunku najwyżej już nie niż stosunek po póltorej dwie godziny. Najlepiej to tak pośrodu np 15-30 min. On może taak szybko dochodzi bo nie uprawiał wcześniej seksu i lub to jego początki, musi się wyćwiczyć. Miałam kiedyś faceta co kończył też po 3-5 minutach ale za chwilę mógł znowu i wtedy dłużej np 15-30 min i było okey, wolałabym tak niż czekać kiedy skończy i w myślach pytac czy długo jeszcze.

Gość eloizana
Miałam ten sam problem. Wytrwałam prawie rok. Też targały mną wątpliwości. Nie pasował mi tak długi stosunek. To udręka 2-3 razy w tygodniu, nie mówiąc jak ktoś tak ma codziennie. Seks powinien być satysafkcjonujący a nie frustrujący. Też nie mógł szybciej dojść, nawet jak robiłam mu loda. Przy tym też się męczyłam. Mam faceta który dojdzie jak trzeba w 5 minut lub w 30, potrafi się powstrzymać i jest bosko :-)

Gość gość
ŁOOOO BOŻE straszne :-( nie chciałabym takiego bzykaaaania ponad godzinę do dwóch.Taki maraton to sporadycznie ujdzie.

Gość martina00
Mam ten sam problem, nie od dziś :-( i nie wiem co robić :-0 Facet super tylko to że dojść szybciej nie umie :-0

Gość gość
wow dwie godziny koleś musi miec żelazną kondycje :D podziwiam a z drugiej strony kobieta ma nie fajnie nie oszukujmy się dwie godziny byc ujeżdżaną wow chyba najlepszy sek to seks etapowy na poczatku szybki orgazm dla zaspkojenia głodu :P a pózniej co dusza zapragnie :D

Gość martina00
Kondycję? Sama nie wiem, niby tak, ale też bywa tak, że mu "opada", mięknie, musi zrobić "przerwę" i np z 15 min kolejna próba. Dla mnie to mordęga by w sumie zmuszać się by on mógł dokończyć, mieć wytrysk.

Gość etammm
2 godziny seksu? Ale Wy macie wolnego czasu, zazdroszczę...

Gość gość
kondycja to raz a dwa to wlasnie czas, którego jak susznie juz tu ktos zuwarzył brakuje ciągle. trzeba by być bezdzietnym, beztroskim by wkolo w lozku spędzać po dwie trzy godziny z grą wstępną, sile, czas trzeba mieć i lubić tk te ruchyw sobie tyle czasu :-0:-0

Gość gość
Nie liczę z zegrkiem w ręku ale cała sprawa łóżkowa z godzinkę, ze wstępem, nie dałabym rady by samo wkładanie i dochodzenie mężczyzny trwało z godzinę.

Gość gość
A co w sytuacji ? kiedy """dwa ruchy i worek suchy""???i żadnej z tego przyjemności?..........dosłownie 15 sek, a facetowi wstyd, że kolejny raz nie zaspokoił....

Gość gość
I tak źle i tak nie dobrze. Sama godzinna penetracja by facet miał wytrysk to udręka, a 15 sekund też nie zadowala, ale można mieć orgazm podczas wstępu, oralu i wtedy chociaż nie trzeba czekać godzinę czy dłużej by facet się spuścił :-)

Gość gość
Jeszcze sie taki nie urodzil zeby kobiecie dogodzil

Gość gość
U mnie seks trwa dłużej niż godzinę, a on nie może skończyć, czy z nim coś nie tak?????

Gość gość
Tego twojego ogra trzeba wyslac do badania

Gość gość
Na jakie badania? On mówi że potrzebuje czasu, zdarza mu się nie skończyć bo nie mamy już siły na seks, martwi mnie to. Może jest na coś chory?

Gość gość
Moja kolezanka lez kiedys z swoim ogierem to sam problem miala to lekarz domowy wyslal tego jej ogra odo okulisty,i co wyszlo::::: oczy juz ccccciiiiipppa zarosly przetrzymal operacje i zyje i mowila ze teraz ja juz normalnie puka, tyko 20min i flak lezy

Gość gość
sratatatata

Gość gość
nie sratatatatata-----tylko r***atatatata

Gość gość
Mam ten sam problem. Spotykam się z fajnym facetem. Jesteśmy razem od 3 miesięcy i nie weim czy wytrwam, czy ten związek ma przyszłość. On by dojść potrzebuje bardzooo dużoooo czasu :-0 Często ponad godzinę, nawet dłużej. Dodatkowo w trakcie pieszczot zdarza się że mu opada, robi się miękki, musi odpocząć i nabrać siły. Męczy mne to :-0

Gość gość
a ja zapodam wam ekstra przypadek: dwoje kopuluje dosyć długo i wreszcie kobieta znudzona seksem, rzecze do męża: kończ, k****a kończ, bo do buraków trza iść... Co Wy na to?

Gość gość
zbyt długi czas szczytowania: wytrysk u mężczyzny, lubrikatio u kobiety, jest oznaką choroby i tym nie można się cieszyć a należy leczyć

Gość gość
statystyczny czas uzyskania orgazmu to: u kobiet 10 minut, u mężczyzn 2 minuty. Zbyt duże odstępstwa od normy są oznaką choroby

Gość gość
kto się zmieści z orgazmem razem z nimi, jest OK:

Gość gość
jakiś cieć uznał link do delikatnego seksu za spam!!! To po ch**j to forum, które rzekomo nazywa się "życie erotyczne"?

Gość gość
Dodatkowo w trakcie pieszczot zdarza się że mu opada, robi się miękki, musi odpocząć i nabrać siły. Męczy mnie to pechowiec.👄 HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH Durna babo, sam seks ważny ale to nie wszystko. Na kondycję seksualną można wpłynąć tak samo jak treningiem na kondycję sportową. Zatem dobre odżywianie, zdrowy tryb życia i będzie OK. Wygoogluj w necie opracowanie "Fizjologia seksu" a może czegoś się dowiesz, nauczysz i nie przekreślisz faceta.🌼