Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakbyście ocenili jej zachowanie? była zazdrosna o męża?

Polecane posty

Gość gość

byłam przez 3 dni u takiej rodziny w średnim wieku powiedzmy. Mąż tej pani często do mnie mrugał niby to na żarty ,ale widziałam ,ze mu się spodobałam bo to się czuje po spojrzeniu itd. Raz mi szeptał coś na ucho bo żartował coś zresztą średnio na miejscu ,a ta pani się spytała o co chodzi ,a on ,, nic , nic kochanie" to się dziwnie popatrzyła, a potem przy kolacji robiłami jakieś dziewn aluzje no jej maż mi chciał powiedzieć ,że jestem szczupła czy coś w tym stylu ,a ona ,, kochanie przecież jeszcze aż tak chudo nie wygląda " ,a potem mi jeszcze powiedziała coś w tylu ,, ale nie wyglądasz jeszcze staro" , a mam 24 lata więc to predzej ona wygląda... NIe wiem czemu to miało służyć , bała się o męża i chciała jakoś umniejszyć moją atrakcyjność czy co?

Gość gość
i jeszcze pare takich innych zwrotów użyła ,że niby to było miłe ,ale miało w sobie troche złośliwości... A jej mąż się bez przerwy na mnie gapił przez te 3 dni, jakbysmy zostali sami to nie wiem czy by nie próbował sie do mnie dobierać ,ale takiej sytuacji nie było. no i szukał kontaktu jakiegoś tzn jak mnie odprowadzał do drzwi do trzymał mnie za plecy , też mi się to dziwne wydało , poza tym on w ogóle mi sie nie podoba ,ale byłam miła bo tak wypadało A teraz jego żona coś do mnie ma?

Gość gość
spierdalaj warchlaku :o

Gość Ka-czing
Kolejna prowokacja chudej frustratki? ;) włóż sobie ogórka do p***y jak się źle czujesz ;)

Gość Ka-czing
Czyjś mąż jest taki dla ciebie to się grzecznie mówi, że nie jesteś zainteresowana. Po co niektórzy faceci mają te partnerki, cokolwiek się nawinie, leca jak pies do suki. ?

Gość gość
jak ona teraz bedzie piec lat przezywac ,ze sobie uroila,ze ten facet ja podrywal :D

Gość Emilka233333
ale jakbym mu tak powiedziała wyszłabym na jakąś idiotkę bo on by powiedział ,że to takie żarty ,albo by sie jakos tak usprawiedliwiał... gdzyby sie do mnie dobierał to napewno bym zaprotestowała ,ale naszczeście nawet nie było takiej okazji ale wkurzyło mnie ,że jego żona do mnei wyjeżdzała z takimi tekstami np ,, ale nie wyglądasz staro" , sama wygląda staro bo ma 20 lat wiecej jakbym ja jej tak powiedziała to by sie napewno obraziła...

Gość Emilka233333
nie uroiłam sobie na pewno mu się podobałam bo to było widać :P

Gość gość
o co ci chodzi. daj se spokoj

Gość gość
Powinna to załatwić z wiernym mężem ;)