Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Są na forum jacyś faceci którzy przez lata pokonali kompleks małego

Polecane posty

Gość gość

Są na forum jacyś faceci którzy przez lata pokonali kompleks małego i jak to zrobiliście - kobieta, czas?

Gość gość
Ja pokonalem kompleks malego czlonka. mam tylko 14 cm w wzwodzie i 12 cm w obwodzie. Po prostu usiwadomilem sobie ze nie warto przejmowac sie rzeczami na ktore nie mam wplywu i teraz mam na to jak i na wiele innych rzeczy totalnie wyebane. nie mysle o tym. Staram sie w sobie zmienic oczywiscie na lepsze to co moge i tylko o tym mysle czyli rozwoj intelektualny, cwiczenia silowe itp mam hobby pasje uprawiam sport czytam ksiazki prowadze aktywny tryb zycia i jest zajefajnie i nie mysle o jakims malym penisie. i w koncu jestem spokojny i szczesliwy. I nie obchodzi mnie co mowia inni i co sobei mysla. gdybym wyladowal w lozku z kobieta i nagle laska by mi powiedziala ze sorry chlopie ale masz za malego to po prostu bym sie ubral i wyszedl i to wszystko. Moze dzieki temu ze mam malego staram sie byc lepszy technicznie czyli gra wstepna mineta itp wszystko na wysokim poziomie i wiem z doswiadczenia ze jesli nie zaspokoje dziewczyny penisem to jezykiem moge jej dac co najmniej 3 orgazmy a przy okazji zafunduje jej cala ta magiczna atmosfere w sypialni.

Gość gość
up

Gość gość
miało być o małym ty masz normalnego

Gość Gość - iówka
Mój kochanek ma małego, 9 cm długi i chudy. Dodatkowo jest niski (167 cm) i powiem Wam, że nie widać żeby miał jakiekolwiek kompleksy na jednym i drugim punkcie. Wręcz przeciwnie. Jest całkowicie pewien swojego "sprzętu", wydaje się nie zauważać i nie przejmować tym, że natura nie obdarzyła go ani wzrostem ani dużą męskością. Kochankiem jest świetnym, nie wiem jak to robi ale potrafi mnie doprowadzić do szaleństwa.

Gość gość
Widze ze temat umarł. Pewnie dlatego, ze wszyscy dalej maja kompleksy malego czlonka. Bo nie wierze zeby wszyscy mieli wielkie fujary haha.

Gość gość
gościu, przecież Ty masz ŚREDNIEGO a nie malucha! 13-16 cm to norma w naszym kraju , jak bys mial 9-11 to wtedy miałbyś malucha. Wg większości polskich kobiet sredniaki im najbardziej odpowiadaja, dlatego że rozciągliwość polskich c*pek też w ogromnej większosci oscyluje w granicach 13-16. Po drugie najwrażliwszy punkt G(najprzyjemniejsze orgazmy) jest kilka centymetrow od wejścia do pochwy, także nawet palcem lub języczkiem można sprawic kobiecie większa rozkosz aniżeli 20 cm penem, a zatem nawet maluchy niech sie nie przejmują.

Gość gość
upik