Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zwrócić uwagę rodzicom ?

Polecane posty

Gość gość

Powiem krótko, to co moi rodzice robią wieczorem za zamkniętymi drzwiami w sypialni albo łazience to ich sprawa, ale to wszystko słychać! Jestem już dorosła, ale studiuję więc wyprowadzić się na razie nie mogę. Jednak czasami przyjmuję gości, zwłaszcza przez weekend zostają do późna i zawsze się modlę o to,żeby nic nie było słychać. Co to w ogóle za zachowanie ? ;/ Mi się wydaje, że oni sobie po prostu nie zdają sprawy z tych odgłosów, a może warto ich uświadomić? Czy to popsułoby moje relacje z nimi ? Poradźcie.

Gość Jumpero
ożeń się ze mną. Zawsze marzyłem aby teściową dobrze obracać :D

Gość gość
pogięło?? to dom twoich rodziców i mogą w nim robić co chcą bo nie mają 5 letnich dzieci a ty się ciesz że się kochają i że się im dobrze układa.. Twoje koleżanki chyba są świadome co to seks :P chcesz to im zwróć uwagę, raczej relacje się nie popsują chyba że twoi rodzice są tak walnieci jak i ty to kto to wie :)

Gość gość
Nie powiedziałam że mają się dostosować do moich gości, ale przez to nie mogę nikogo do domu przyprowadzić, o posiadaniu faceta i wspolnych wieczorach tez moge zapomnieć, dlatego staram sie spedzać czas poza domem. Jestem pewna że zadne z nich nie zdaje sobie z tego sprawy, że to słychać. Ściany w domu mamy cienkie jak z kartonu.

Gość gość
Moorland-ja bym sie jednak dostosowala do gosci,jako dziecko czy jako rodzic czy jako ja:Pto sprawy intymne,krzyczesz i jeczec mozna ale jak sie jest samemu w domu,jesli nie to troche ciszej by nie zaszkodzilo....no ale coz,jedni sa kulturalni,inni nie...

Gość gość
Heh, faktycznie, trochę to krępujące, jak masz gości, a zza ściany słychać wiadome odglosy... Może zaproś chłopaka i też "bądźcie głośni" to rodzice zrozumieją aluzje :P A poważnie, to możesz porozmawiać, ale raczej chyba nic z tym nie zrobisz, dopóki się nie wyprowadzisz i będziesz na swoim.

Gość kobieta prawde ci powie
zapros faceta i jak rodzice zwroca ci uwage ze was bylo slychac, powiedz- was tez :D