Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Owieczka Meee

Nudzi mi się :(

Polecane posty

Gość gość
a pogadasz ze mną? O zyciu?

Ciekawe wyzwanie, aczkolwiek nie jest mi to do szczęścia potrzebne :D O życiu? Zawsze. Choć nie wiem czy wiem o nim odpowiednio dużo ;)

Gość gość
Jak żyć? Jak pozbyc się tej pustki wewnątrz..? Jak pozbyć się tego gównianego uczucia? Jak bardzo muszę być p******a skoro tęsknie za czymś czego nigdy nie miałam..? Czy to juz zawsze tak będzie? Czy juz zawsze będe chciała być kimś innym? Jak mam znaleźć swoje miejsce na świecie? A co jeśli zawsze będzie "mało", "nie tak jak powinno być"..? A co jeśli zawsze "TAM" będzie lepiej niż "TU"?

Ile masz lat? Trudne pytania. Żeby znaleźć swoje miejsce w świecie musisz sama tego chcieć. Czuje podobnie. Mam wrażenie, że jestem nikim, nie lubie siebie, swojego życia - jest strasznie nudne. Wiem, że aby coś osiągnąć powinnam ruszyć tyłek, wyjść sprzed tego komputera, przy którym siedzę całymi dniami i coś zrobić. Ale nie potrafię zawziąć się w sobie i wiem, że będę się tak czuła pewnie przez całe życie. Nie wiem co Ci poradzić, bo sama do końca nie znam odpowiedzi na Twoje pytania.