Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci nie lubią silnych, pewnych siebie kobiet

Polecane posty

Gość gość

a gdy jest ładna to juz w ogole. Ja jestem typem ''babochłopa'' z charakteru bo z wygladu wygladam neiwininnie, jak dziewczynka, śliczny aniołek - wszyscy myslą, że jestem łagodna, spokojna, ulegla ale niestety lubie rzadzić, nienawidze gdy facet decyduje za mnie, to zawsze ja ''mam jaja'' w relacjach z mezczyznami. I na tym polega moj dramat :( Trafiam na ciepłe kluchy, ktorzy szukają kogos w stylu mamuśki, chca byc pantoflarzami..inni mezczyzni ode mnie uciekają. Chciałabym trafic na rownie silną osobowość ale to strasznie trudne :(

Gość gość
jem masło łyżkami🖐️

Gość gość
wmawiaj sobie i zwalaj winę na innych zamiast szukać winy w sobie.

Nie szukaj problemu w swoich zaletach czy neutralnych cechach charakteru. Na bank są jakieś wady które ludzi odpychają. Wczoraj tu była panna która twierdziła, że jest za ładna dla facetów - też kompletna głupota.

Gość szczeraGocha
Tak, tak. To nie Twoja wina, Ty jesteś super, to faceci do d**y. Rozczaruję Cię. Jestem babą z silnym charakterem. Mam męski mózg. Nie jestem sentymentalna i nie lubię babek w stylu "pitu pitu". Mimo, że interesuję się samochodami, sportem, studiuję typowo męski kierunek, potrafię spawać i posługiwać się mapą nigdy nie cierpiałam na brak zainteresowania. Ale oprócz męskiego mózgu mam też ładne kobiece ciało, mam poczucie humoru, jestem inteligentna.

Gość gość
autorka pewnie jest osoba wyniosłą ,pewną siebie az za bardzo tj arogancką :O

Gość wyszła na łąke ze stokrotka
ja jak patrzę na dzisiejszych facetów to mam odmienne odczucia. że właśnie im bardziej traktujesz ich z buta tym bardziej lgną do Ciebie. dlatego doceniam swojego faceta, przy nim mogę być na co dzień kobietą i rządzić tylko od święta. a resztę tłamsić

Gość gość
Dobra na domine jak ktos lubi. Ale do tego musi byc madra kobieta.

Gość gość
a kto będzie rzadzic w Twoim zwiazku jak już znajdziesz znajdziesz silna osobowość?

Gość gość
Pozabijaja sie, a tak na serio autorko poszukaj przyczyny, a na pewno nie beda to faceci.

Gość człowiek dobrej woli
tylko pójscie na kompromisy..związek to partnerstwo,mozna rządzić we dwoje:)a zresztą są faceci którzy lubia jak kobieta troche nimi pokieruje i nie ma zadnej tragedii...najwazniejsze zeby sie nie zwalczać i nie tracic cennej energii na kłotnie i udowadnianie kto tu rządzi:)

Gość Stefan Kwasigroch
jeździsz dźwigiem???🖐️