Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wystający brzuch Kate

Polecane posty

Gość gość
A co miala zrobic? jakby nie wyszła to by te hieny wlazły jej do szpitala przez okno żeby zrobic zjecie dzieciakowi . No ale fakt ..wygląda bardzo ładnie.

Gość gość
no ale wlosy nawet ladne ma...

Gość gość
sa tabletki na obkurczanie macicy, nazywaja sie Ergotamina dostawałam je po poronieniu, a brzuch Kate jest zupełnie normalny po porodzie :)

Gość gość
Kate wygląda świetnie!

Gość gość
E tam włosy :) kiedy ma się dziecko przy sobie ;) poza tym był u niej fryzjer i w ogóle, ładnie wygląda, tylko pozazdrościć. Lepsze od wyglądu jest to, że wyszła do ludzi, którzy czekali tyle czasu przed bramą, żeby zobaczyć ją i noworodka. Fajnie, że Anglicy potrafią cieszyć się cudzym szczęściem. My potrafimy tylko krytykować ( są wyjątki oczywiście).

Gość a można jakoś przyspieszyc
dzięki za nazwę tabletek:* szkoda tylko, że musiałaś je brać w takich okolicznościach:( trzymaj się:)

Gość gość
ale sukienke miała śliczną taka delikatna

Gość gość
to prawda co tam wlosy..oj nie sadze ze był u niej fryzjer...sama na s\czotke tym razem robila...:P jestem pewna porównajcie sobie jej fryzury ta jest zupełnie inna,,, no tak oni się ciesza Anglicy sa zupełnie pozytywnie nastawieni do zycia...to tak jak by Pan Tusk teraz hmmm urodzilo mu się dziecko albo Panu Komorowskiemu myślicie ze ludzie by tak się cieszyli...?? obawiam się ze była by III wojna RZECZYPOSPOLITOWSKA :p tylko szkoda by było małego niunka który niczemu nie bylby winny

Gość gość
dzieki za miłe słowa, juz sie pogodziłam z poronieniem, na szczescie mam juz dzieci :)

Gość jakbym na Tuska dawala
tyle co anglik na monarchie to tez bym sie cieszyla:P

Gość gość
to super ze masz dzieci :) co myślicie o tych włosach? i tak sa ladne

Gość gość
nie zapominajcie , że Kate urodziła wczoraj a nie 4 doby temu !

Gość gość
hahah dobre ztym tuskiem :P:P

Gość gość
Macica potrzebuje czasu zeby sie skurczyc. Kate wyglada normalnie jak kobieta ktora wczoraj urodzila. Te wszystkie gwiazdy co pokazuja plaskie brzuchy po 6 tygodniach sa na zabojczych dietach i cwiczeniach + fotoshop. 6 tygodni po porodzie to kobiety nadal krwawia, a jak te gwiazdy rozwiazuja ten problem to ja nie wiem - pewnie dostaja jakies hormony.

Gość gość
za duża pilke wsadzili ,a rodzila surogatka

Gość gość
ja w ciazy przytylam tylko 10kg, a po porodzie lezac na boku pepek lezal na lozku :P pamietam jak mnie to przerazalo :) ale wiadomo, czego chciec kilka dni po porodzie

Gość gość
Jeszcze dwa tygodnie temu miała mniejszy brzuch niż teraz po porodzie, coś tu śmierdzi, chyba że jeszcze jedno trzyma w zanadrzu :P

Gość autorkaaaa
dziewczyny, nie róbcie szumu:) doba po porodzie? kiedyś kobieta rodziła podczas pracy w polu (tak, tak- ciąża to nie choroba, pracowało się do dnia poczęcia) :D urodziła, i po chwili wróciła do wykopków, a Wy robicie tyle szumu:D

Gość izadorrra
Na oddziale nowoodkowym rozne babeczki widzialam. jedne mialy plaskie brzuchy (nie mowie,ze dzien po porodzie,bo moze to byl dzien,moze dwa,a moze piec),inne takie jak powiedzmy w 5-6miesiacu,a niektore naprawde wielkie bebny. Ja mialam raczej plaski po pierwszej ciazy,ale tak jakos rozlany na boki. tak zreszta tez sie uformowal moj brzuch w tej ciazy. w drugiej mialam brzuch wywalony do przodu,na boki nic a nic, ogolnie tez mialam wiekszy niz w pierwszej ciazy,gdzie brzuch byl do konca niespecjalnie widoczny. po drugim porodzie wygladalam jak w 5 miesiacu ciazy. Nie ma sie co przerazac,to sie wszystko wchlonie. zwlaszcza u osoby,ktora przed ciaza byla w formie,wysportowana i szczupla

Gość gość
Fryzjer byl u niej, podawali w mediach

Gość gość
brzuch normalny. bywają większe. a poza tym, to brzuch zwykle jest bardziej widoczny właśnie u szczupłych kobiet, więc się 80-kilowe maciory nie chwalcie, że miałyście od razu brzuch jak przed porodem :D

Gość gość
p******y

Gość gość
poj&nbspebany