Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja koleżanka się zniesmacza i krzywi.

Polecane posty

Gość gość

Jak coś do niej mówię, to ona zawsze sie do czegoś przyczepi i dziwi i zniesmacza. O byle co się czepia. Czy ludziom po 25 roku życia włącza się zrzędzenie?

Gość AniaKr
Nie mam jeszcze tylu, mąż ma za to ponad ten wiek ;) Ale on ogólnie jest pogodnym facetem, to raczej jest kwestia charakteru danej osoby, od zawsze taka jest ta Twoja koleżanka?

Gość gość
nie, zwyczajnie cię nie lubi i uważa z góry że coś głupiego powiesz. może ma rację?

Gość gość
Nie ma racji, bo nie tylko mnie się tak czepia. Kiedyś była milsza. A teraz byle co kto jej nie powie, to ona na to:" Chyba Ci sie pomylilo", mimo że potem okazuje sie że ja mialam racje.

Gość najpiekniejsza ksieżna na bobi
profesjonalistki tak juz majom

Gość gość
Jechałam w pewne miejsce 20 minut i potem mowilam jej o tym, a ona na to, że chyba mi się pomylilo, bo tam sie dluzej jedzie. Chore.

Gość AniaKr
Może coś jej się w życiu stało takiego, że się zwyczajnie zmieniła, może ją tak ktoś kiedyś traktował, ciężko zgadnąć, nie miałam takiej koleżanki nigdy

Gość gość
zwyczajnie odpowiedziała ze wg niej się tam dłużej jedzie a ty już, że chore? chore to jest twoje podejście, jak widać podszyte mnóstweeem zazdrości

Gość gość
Wiem, że chłopak jej zwraca uwagę że ona zrzędzi i ją przedrzeźnia

Gość gość
Zwyczajnie, to by odpowiedziała-" Wiesz ja tam jechalam dluzej", a nie w ten sposob

Gość gość
To nie zazdrosc tylko irytacja, bo ilez mozna tego wysluchiwac. Podalam i tak najprostszy przyklad. Inni tez juz jej maja dosc.

Gość gość
jeśli jest z kafeterii to nic dziwnego,tu same dziwolagi i zbokizboki

Gość gość
Z resztą co mi się miało pomylić? Wiem ile czasu jechałam. Bezsensowne stwierdzenie i irytujące. Czasem jak wychodzi, że to ja mialam racje albo inni nasi znajomi w rozmowie z nią , to ona wtedy tylko mówi :" A , no tak"

Gość gość
to są zadatki na stara pannę

Gość gość
Nawet jak mówię o błahej, oczywistej rzeczy, to ona znowu, że " Ci się pomylił", a chwilę po tym przyznaje mi rację. Ze 2 lata temu taka nie była, ale zauważyłam, że chłopak tak do niej mów jak ona do mnie i innychi, że jej się pomylilo..... Może to przez niego.

Gość gość
Ja jej źle nie życzę, ale mogłaby wyluzować.

Gość gość
to albo taki typ albo ten jej facet ciągle ją krytykuje, poprawia itp. i laska musi sobie na kimś odbić. ja mam znajomą, która od ponad 20 lat komentuje "ale nie o to chodzi" cokolwiek, ktokolwiek by nie powiedział. po prostu jej musi być zawsze na wierzchu. irytujące, ale nauczyłam się zlewać. ja mam swoje racje, ona swoje i tyle.

Gość gość
Ooo, też znałam taką osobę z przypadłością- "Ale nie o to chodzi'' Nie dało się pogadać normalnie, zawsze tylko wymiana argumentow.

Gość gość
zrzedzenie to kwestii charakteru ,nie wieku

Gość gość
Ważne , że nie przechodzi tak łatwo i trzeba to znosić.