Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lancetowata

czy powinnam sie wstydzić dziewictwa?

Polecane posty

Gość lancetowata

mam 19 lat, tylko raz mialam partnera ale nie byl to dlugi i powazny zwiazek. wszystkie kolezanki chwala sie swoimi facetami i mowia ze juz dawno wspolzyly. nie jestem na tyle smiala by mieszac sie w powazny zwiazek, a poza tym nie wiem, czy to , ze jestem dziewica to powod do dumy czy wstydu w dzisiejszych czasach...

Gość Szymek19
Powiedział bym że na pewno nie powód do wstydu, to się ceni w dzisiejszych czasach że jak to może brzydko określę że nie dajesz na prawo i lewo

Gość Kisiel w stringach
a to twoja jedyna zaleta?

Gość lancetowata
nie jedyna, jest jeszcze kilka, skromnosc przede wszystkim ;D

Gość gość
"nie wiem, czy to , ze jestem dziewica to powod do dumy czy wstydu w dzisiejszych czasach..." Boże co to za czasy nastały, że k******o się ceni a bycie dziewicą może być dla kogoś powodem do wstydu. Nie nie musisz się wstydzić dziewictwa ale za to głupoty już tak. Widać masz mało w życiu wartości skoro takie dylematy spędzają ci sen z powiek.

Gość niezadowolniony
Nie jest to powód do wstydu, ale jest powód do zastanowienia się dlaczego jeszcze jesteś i może wizyty u specjalisty, bo możliwe, że masz zadatki do bycia oziębłą.

Gość gość
W wieku 19 lat oziębła? :O Nie ma się czego wstydzić na pewno. Przyjdzie odpowiedni czas, odpowiedni partner, i wszystko będzie dobrze :)