Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cezaryna

Porozmawiam z lesbijką

Polecane posty

Od 2 lat mam coraz większe wątpliwości w związku ze swoimi preferencjami seksualnymi: kobiety przestały być dla mnie po prostu przedstawicielkami mojej płci - postrzegam je w nowych kategoriach, lubię ich bliskość i nawet zdarzyło mi się zauroczenie. Potrzebuję porozmawiać z kimś, kto przedstawi mi to z perspektywy osoby, która zdążyła już określić swoje upodobania jako homoseksualne, bo nie wiem czy to zwyczajny kaprys, czy może coś więcej... Może być tu, a może być też mailowo: trocheczegos@gmail.com Pozdrawiam :)

Gość kitkato
W sumie to dopóki się nie przekonasz to się nie dowiesz. Bo jak nie przetestujesz to się nie dowiesz czy Ciebie to brzydzi czy podnieca.

no właśnie wiem, że mnie nie brzydzi :) przyłapuję siebie na tym, że szukam pretekstu lub okazji do kontaktu z dziewczynami, które mi się podobają...

Gość kitkato
Ja określiłam swój biseksualizm na takiej podstawie, że byłam z 2 dziewczynami i 2 facetami. Ale osobiście bardziej intensywnie żyło się z płcią męską. Z płcią damską było jakoś tak spokojniej, dużo awantur i w ogóle, ale z kobietą wiedziałam na czym stoję, z facetem już niekoniecznie. Zawsze możesz spróbować związku z którąś z tych dziewczyn i zobaczyć czy to jest to ;) bo naprawde nie ma na to specjalnych testów