Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rynek pracy

Polecane posty

Gość gość

Witam Chciałabym sie zapytac czy jest ktos w podobnej sytuacji. Trzy lata wychowywalam dziecko. Chce wrocic do pracy. Wysyłam CV na ogloszenia, pisze do firm ktore nie daja ogloszenia. Nikt sie do mnie nie odzywa. Znam dobrze angielski bo wczesniej pracowalam jako recepcjonistka, i admin assistant. Teraz tez szukam czegos w tym kierunku. Zaczynam tracic poczucie wlasnej wartosci, Wszyscy u mnie w domu wychodza do pracy a ja zostaje. Czuje sie takim darmozjadem bo nic nie wnosze do domowego budzetu. Mam nawet takie shizy ze wszyscy za plecami gadaja ze jestem len i niechce mi sie robic. Boje sie o swoja przyszlosc i ze bede na utrzymaniu meza. Nie chce tego ale na razie nie moge znalesc pracy

Gość Kisiel w stringach
mamy ci znalezc prace? masz meza niech ci pomoze... moj znajomy swojej zonie zalatwil posade w tej samej panstwowej firmie co pracowal, bardzo szybko

Gość gość
nie prosze was o znalzienie pracy :) Chcialam sie tylko podzielic moim stresem. Moj m jest malarzem i jest self employed wiec raczej mi nie zalatwi

Gość hmmmmmmmj
A gdzie konkretnie tak malo pracy, ze z dobrym ang znalezc nie mozesz? moze za wysokie wymagania masz?

Gość ssssssssssssssss
sorry ale ja bym Ciebie nie zatrudnila,co chwila latalabys na zwolnienie.male dzieci ciagle choruja,poza tym nie jestes dyspozycyjna,nie pojechalabys na kilkudniowe szkolenie,a nawet jak bys pojechala to bys sie schizowala czy z dzieckiem jest wszystko dobrze.za duzo stresu zmatkami malych dzieci.

Gość gość
to jest tragedia ze ludzie zamiast pomóc albo choicaz wspólczuć mówią ,,masz męża,niech on ci pomoże"...porażka

Gość gość
normalka. nikt się nie odzywa. nie chce im się nawet odpisać na maila standardowej formułki. POlactwo :O

Gość gość
poka si wi to może nasze sugestie pomogą Tobie...