Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Potrzebuje pomocy seksuologa

Polecane posty

Gość gość

Mam poważny problem. Nie jestem w stanie zawrzeć jakiej kolwiek relacji koleżeńskiej z kobietą bo zaraz staje się zazdrosny i chce ją przelecieć. Jest to dla mnie chore i dziwne bo moje ideały są zupełnie inne i nie byłbym w stanie kochać się z kimś kogo nie kocham, czułbym obrzydzenie.Nie mam kasy na seksuologa , gdzie znajdę takiego co wyleczy mnie za darmo na NFZ albo cos. Mam 19 lat i nie potrafię z tym dłużej żyć bo widać że jest ze mną coś nie tak.Taki że mnie pies ogrodnika.

Gość niezadowolniony
poszukaj w wykazie NFZ placówek mających podpisany kontrakt na seksuologa. Praktycznie w każdym większym mieście jest przynajmniej jedna taka placówka.

Gość gość
chłopie, Tobie potrzebny nie seksuolog a psychiatra, a do psychiatry dostaniesz się na NFZ. Wal do LPK i on da skierowanie do psychiatry. A tak nawiasem, masz czas do lat chrystusowych by uporządkować sferę seksualną, tylko nie przekrocz 33l, bo później ziemia czekoladą pachnie i zostanie Ci tylko walenie konia.

Gość gość
zaburzenia w relacjach partnerskich polecające na ciągłej zazdrości o partnera lub ciągłym popędzie seksualnym są poważne. Niestety mało osób o tym wie, że problemy, zaburzenia seksuologiczne powinny być leczone. Nie ma co oszczędzać pieniędzy na zdrowiu tylko radziłabym ci się wybrać do psychologa i seksuologa. W Warszawie jest poradnia rodzinna w której przyjmuje seksuolog i psycholog http://www.seksuolog-warszawa.com.pl/. Lekarze z długim stażem pracy nie jedno słyszeli, znają się na różnych problemach, zaburzeniach, więc tobie też pomogą. Tylko trzeba chęci i odwagi.

Gość gość
Ja też potrzebuje. Cały czas mi się chce :( nawet gdy to robię to dochodzę aż nie mam czym strzelać a i tak mi stoi i jest ochota. Im więcej razy dojdę tym bardziej mi się chce! Pomaga tylko lód, wtedy opada. Nie żartuję, naprawdę coś mi się stało...