Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy !!!

Polecane posty

Gość gość

Od kilku dni czuję się fatalnie a mam tak pierwszy raz w moim życiu. Dodam że wykonałam test i wynik był negatywny... Moje objawy to: -brak apetytu (normalnie jestem strasznym łasuchem, a teraz się zmuszam i nawet loda do końca nie potrafię zjeść...), wystarczy mi jeden posiłek na dzień i dodam że mam wzdęcia na wieczór... - wcześniej pobolewała mnie głowa - i dokucza mi nadal straszny ból pleców (odcinek lędźwiowy) - dziś byłam strasznie zmęczona, ale nie mogłam zasnąć bo bałam się, że się uduszę, gdy już przysypiałam zaczęłam nagle łapać oddech i serce mi biło jak szalone... mam uczucie zatkanego nosa i ciągle przełykam ślinę - jestem w okresie owulacji, a śluzu brak... - bulgotanie w brzuchu Moja normalna temp. ciała to 35,5 teraz sobie mierze to nawet osiągała 37,0 przez 4 dni tak mierzę w sumie to moja temp warjuje ale caly czas utrzymuje sie 36,3 lub 36,6 te dwie najczesciej mi wychodza Proszę Was o opinie, a nie głupie komentarze. Czy któraś z Was tak miała ???

Gość gość
ja tak nie miałam.

Gość gość
Skoro tak kiepsko się czujesz to idź do lekarza. W końcu nie wszystko musi wiązać sie z ciążą.

Gość gość
szykuj kwatere to pewna smierc:(