Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prezenty dla babc?

Polecane posty

Gość gość

moja przyszla tesciowa wymyslila zebysmy dali prezenty dla babc na naszym weselu. ja nie mam zadnej babci, narzeczony ma obie. nie podoba mi sie ten pomysl no ale sie zgodzilam. tesciowa daje kase. i co kupic? zadne figurki, statuetki, wyjazdy, ksiazki odpadja. myslelismy nad dobrym winem i czekoladkami. nie wiem czy to dobry pomysl. podpowiedzcie cos i nie krytykujcie

Gość gość
kosze prezentowe z kawa herbata i slodkosciami

Gość ldkgk
to powiedz jej, że zamiast babci chcesz dać prezent ulubionym ciociom :D Paranoja, zaraz całej rodzinie będziecie dawac prezenty

Gość gość
moim zdaniem to nie na miejscu.

Gość gość
ja to nawet nie chcialabym dawac prezentow chrzestnym bo nie mam co im zawdzieczac. no ale przeciez wszyscy by sie poobrazali na smierc. mieszkam na wsi i niestety tu dla moich rodzicow jest baaaardzo wazne co powiedza inni a moja przyszla tesciowa to nie lepsza... dziekuje za propozycje:)

Gość dgf
co nie na miejscu? prezenty dla babc? bo nie bardzo zrozumialam:)

Gość gość
Jak będziesz od początku teściowej popuszczać, to Ci za chwilę na głowę wejdzie i skończy się wielką awanturą bo nie wytrzymasz. Od początku musisz być konsekwentna.

Gość Trójkąty i Kwadraty
Co za nietakt ze strony teściowej! Jak moja przyjaciółka miała wesele to nawet podziękowania dla rodziców nie było, bo jej ojciec nie żył i jakoś wszysycy to uszanowali. Ja bym się nie zgodziła na wręczanie prezentów tylko jednej ze stron.

Gość gość
U nas nie było podziękować, mimo że byli nasi rodzice, ale rodzice mojego męża są w separacji od 10 lat i chcieliśmy uniknąć niepotrzebnych scen ;)

Gość gość
Z punktu widzenia goscia poraniony pomysl....ostatnio gdzie bylismy z mezem na weselu bylo podziekowanie dla rodzicow,chrzestnych i dziadkow...ok,rodzicow rozumiem,ale reszta? Wszyscy goscie stali z minami oslupienia i nudzenia na maksa.... Jesli chcesz takie szopki Twoj wybór;)

Gość gość
a po co te szopki na weselu

Gość anna908
ja słyszałam tylko i wyłącznie o prezentach dla rodziców i teściów. już trochę przesada. jeżeli jednak wam bardzo zależy na udanym prezencie to polecam zakup słodkości bądź jakiegoś dobrego wina. ------------------ www.domwina.pl