Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja mysle o tym ze sie bardzo

dlaczego uznajecie tylko i wylacznie jedna racje i to swoja

Polecane posty

Gość ja mysle o tym ze sie bardzo

Nie dacie nikomu miec swojego zdania,uwazacie, ze tylko wy slusznie postepujecie,tylko wasze decyzje sa wlaciwie,tylko wy jestescie najmadrzejsze?dlaczego czepiacie sie innych bo postepuja inaczej niz wy? Tyczy sie to karmienie piersia/butelka,ale takze i w pozniejszym okresie Porodow Wychowywania Pieluch/odpieluchowywania/nocnikowania Opalania Przytulania Robienia zakupow/oszczedzania Wlasnej higieny i higieny dziecka Ubierania Niedlugo uznacie kogos za chorego bo inaczej niz wy siada na kiblu albo smarka nosa :/ Juz sie was czytac nie daje, bo kazdy temat sprowadzicie do takiego samego poziomu wyzwisk. Jeszcze jak niektorzy ze soba normalnie dyskutuja chociaz maja inne zdanje ale wtraca sie taka "najmadrzejsza" a chamska do granic i ma sie ochote tylko zamknac okno przegladarki. Zeby miala na prawde jakies stosowne argumenty,ale jedynym jes "jestes p******a bo tak robisz a nie tak jak ja" Wspolczuje tej osobie,bo mam wrazenie,ze to jedna i ta sama,da sie wyczuc po tonie i rodaju wypowiedzi. Ma siebie za niewiadomo kogo i gnoi kazdego kogo sie da.

Gość offca z trojgiem dzieci
racja jest jak d**a - kazdy ma wlasna :)

Gość gość
źle oceniasz, często wypowiadają się ludzie, którzy nie mają pojęcia na tematy w których zabierają głos. Nie wszystko jest kwestią czyjegoś wolnego wyboru i nie każda (byle własna) decyzja jest dobra.

Gość a ja współczuje TOBIE
że tak przeżywasz to forum i wypowiedzi:O wyluzuj tak jak ktoś na górze pisał tutaj wiele osób wypowiada się co nie ma pojęcia np kobiety bezdzietne ale z wyboru co nienawidzą dzieci albo bezdzietne co zazdroszczą tym co mają dzieci albo bezpłodne itp

Gość gość
mozna miec to w d***e i nie przejmowac sie ale niestety przykro czytac ,ze jest sie uposledzonym ,debilem,dziwka,patologia itp bo na przyklad karmilo sie piersia TYLKO 4miesiace albo corka ma na imie Roksana albo sie nie pracuje albo samemu gotuje.i mozna mnozyc przyklady wyzwisk i i ich "powodow" .owszem czlowiek ma prawo do wlasnego zdania ale troche kultury nie zaszkodzi.

Gość a ja współczuje TOBIE
to też prawda, ciągle te same problemy, wiele osób tu zmyśla i same tworzą problemy, te imiona np ja znam może z 5 małżeństw co tak nazwała dzieci typu Jessica czy coś a tutaj tak to rozdmuchane,.. ja myślę, że wiele osób tutaj też tak wyzywa bo jets zmęczone plus hormony nie mają sie gdzie wyżyć (a najlepszy jest sport) to tutaj daje popis, ja się nie przejmuje

Gość gość
myslenie dialektyczne jest cecha charakteryzujaca dojrzalego czlowieka, a wielu 'bywalcow' kafeterii nigdy takiego poziomu rozwoju nie osiagnie