Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LoOoOser

Jak Wam się podoba Barbara Palvin?

Polecane posty

Niezła. BTW, ty nadal wlepiasz w tą nastolatkę gały zamiast coś robiąc?

Ja do tej małolaty nie zamierzam startować, przynajmniej na razie, jest za młoda i może ma chłopaka.

looooser cześć :) 🖐️ x bardzo ładna ale nie w moim typie właściwie nie przepadam za modelkami wole zwykłe dziewczyny a ty się nie obraz ale chyba nie miał byś szans na taką ja oczywiście tym bardziej a widziałeś jej faceta nie znam się ale chyba bardzo przystojny ale laluś

Cześć, nie wiem czy to jej facet, to chyba tylko model, który z nią pozował do zdjęć. No lalusiowaty, ale tak ich robią do sesji. Mnie też nic nie brakuje, a zresztą nie trzeba być super przystojnym, żeby mieć taką dziewczynę.

Teraz zobaczylem inne zdjęcia i rzeczywiscie lalusiowatego ma faceta. Biedna, potrzebuje prawdziwego mężczyzny. ;)

Gość gość
potrzebuje prawdziwego mężczyzny x luzerek, przypomnij mi co ty umiesz? :) nie masz pracy nie masz auta zyjesz na koszt rodziny i ty śmiesz się nazywać mężczyzną? ty jesteś chłopaczek a nie facet.

widziałem przecież ciebie i nie chodzi mi właściwie o twoją urodę tylko o to czy jesteś zamożny takie kobiety szybko znajdują faceta i to bogatego a ty jakoś specjalnie kasy nie masz prawda

Gość gość
to twoja stara? ee oblesna bladz 🖐️