Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża czy urojenie?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Kochałam się z mężem w dni płodne i od tamtej pory nie za dobrze się czuje. Robie się częściej głodna, piersi mnie bolą a sutki są tylko wrażliwe na dotyk, głowa mnie boli, jestem często zmęczona, plecy mnie bolą no i częściej chodzę do wc. Jutro mam dostać miesiączkę ale brzuch mnie dziwnie boli nie za często ale to jest taki leciutki ból który po krótkim czasie ustępuje. Zależy mi na tym aby być w ciąży jedno dziecko już poroniłam. Co o tym sądzicie? Jest jakaś szansa? A może tylko ją sobie uroiłam?

Gość gość
Był seks to jest i możliwość ciąży. Zrób test

Gość gość
do wc to sie czesto chodzi pod koniec ciazy, a bol brzucha jest taki sam jak podczas miesiaczki.....takze na dwoje babka wrozyla.

Gość gość
Boję sie zrobić test żeby się nie rozczarować. Niektóre kobiety też mają bóle jak na @ a jednak test pokazuje 2 kreski.

Gość gość
no to jak sie boisz zrobic test, to po co wymyslasz? Twoje niby objawy, rownie dobrze moga swiadczyc o nadchodzacej miesiaczce.Musisz zrobic test.

Gość gość
U mnie wszystko było jak w normalnym cyklu a tu ciąża była. Jak widać żadna reguła dlatego musisz zrobić test by się dowiedzieć.